Амбициозните проекти на Столична община отново с мърляво изпълнение „Бул.

...
Амбициозните проекти на Столична община отново с мърляво изпълнение „Бул.
Коментари Харесай

Вижте проваления ремонт на бул. Арсеналски в София


Амбициозните планове на Столична община още веднъж с мърляво осъществяване

„ Бул. „ Арсеналски” е преди малко асфалтиран, само че за подарък са ни оставили две шахти-дупки, с които всеки ден да ни стартира денят с “усмивка”. Колко години още би трябвало да чакаме, с цел да се научат по какъв начин се вършат шахти?”, написа в своя фейсбук профил Мариан Башур и образно, със фотография, сподели следващия парадокс от ремонтираните софийски булеварди.

NBOX припомня, че бул. “Арсеналски” беше пуснат след ремонт на 17 септември. По този мотив столичният кмет Йорданка Фандъкова сподели в утринния блок на bTV, че „ Столична община прави всичко допустимо, с цел да се увери, че пътищата в София се ремонтират качествено и че няма да се постановат нови ремонти дни след приключването на проектите”.

Тя даже се похвали, че Общината е спазила обещанието си за първия образователен ден да бъдат пуснати в придвижване ремонтираните сектори. Столичният кмет ни увери, че заместник-кметът по превоза Евгени Крусев с целия си екип е на терен и ревизира с водоноски качеството на ремонтите.

Напомняме и едно презастраховане на кмета Фандъкова, изречено по време на гостуването си в гореспомената телевизия: „ При такива огромни поправки няма по какъв начин да се подсигурява, че някой занаятчия няма да си остави ръцете, защото по предоставените планове работят десетки компании и стотици работници”.

Явно казусът с шахтите на бул. „ Арсеналски” е от тези – с „ оставените ръце”. Лошото е, че „ оставените ръце” са на всички места из София, а едни други ръце получават милиони от данъкоплатците, с цел да вършат поправки. Некачествени!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР