Амбициозна програма с приоритети във всички сектори на живот представи

...
Амбициозна програма с приоритети във всички сектори на живот представи
Коментари Харесай

Димитър Германов: Промяната в Приморско ще продължи с реализиране на проекта за пристанището

Амбициозна стратегия с цели във всички браншове на живот показа претендентът за кмет на Приморско от ГЕРБ доктор Димитър Германов. Той приказва пред своите съграждани в цялостната зала на градското читалище „ Самообразование”. На сцената до него бяха и претендентите за общински съветници, с чиято поддръжка и помощ преобразяването на морската община ще продължи. Да окажат своята поддръжка за нов мандат участваха и народните представители от партията – регионалният водач Димитър Бойчев и Ивелина Василева.

Д-р Германов акцентира, че главната му цел е Приморско да има своето съвременно пристанище. „ Продължавам да работя за позитивните промени, които се реализират с поредна политика. Една от най-значимите тематики за съгражданите ми е пристанището. Имаме абстрактен план и ще търсим финансиране. То може да е по европейски стратегии, както и смесено. Това няма да е нормално рибарско пристанище, а такова, което ще промени града. Планира се то да е мултифункционално “, акцентира кандидат-кметът.

Друг доста значим план за Германов и жителите на общината е пречиствателната станция на Китен. Размерът на средствата, финансирани по европейска стратегия по това съоражение, е 22 млн. лева

Сред триумфите му е през последния мандат са усвоените средства по европейски стратегии за над 30 млн.лв., а с наложена добра финансова дисциплинираност общината е финансово постоянна с висок кредитен рейтинг.

Кандидатът за кмет от ГЕРБ напомни за триумфите и вложените средства за разнообразни планове за детски градини, учебни заведения, читалища, спорт, за осъществяване на Северния обход и поправки на улици. Д-р Германов разяснява, че напъните му в обществената политика на община Приморско също ще продължат, тъй като за него най-важни са хората и по-добрите условия за живот.

„ Той е заслужен човек, който държи на думата си и съумява да провежда работата на екипа си по този начин, че да се осъществят толкоз доста планове, трансформирали Приморско. Неслучайно общината бе оценена като перлата на Южното Черноморие и единствено за последната година получи два наградата за най-хубава туристическа дестинация. Това е необикновен триумф, Германов е човек, който е отдаден на това да работи за идеята на Приморско”, съобщи ръководителят на парламентарната Комисия по околната среда и водите Ивелина Василева.

Областният началник на ГЕРБ Димитър Бойчев също показа, че през последните осем години доста неща се случиха в Приморско. „ Общината стана ужасно място за живеене. Моделът на ръководство работи и резултатите са забележими за всички. Германов и екипът му имат силата и визията за третия си мандат. Проектите, които са заложени в неговата стратегия, са действителни, изпълними и по тях към този момент се работи. В акцията всички излизат и дават обещание, само че едно е да обещаваш, а друго е да можеш да го реализира”, сподели пред цялостната зала регионалният координатор на ГЕРБ Димитър Бойчев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР