Амбициозен актьор, който изигра ролята на The Unknown в катастрофалното

...
Амбициозен актьор, който изигра ролята на The Unknown в катастрофалното
Коментари Харесай

Пробивната звезда на Willy Wonka Experience „The Unknown“ ослепи на нов концерт в London Dungeons - на 16

Амбициозен артист, който изигра ролята на The Unknown в пагубното Willy Wonka Experience през февруари, ослепява залагащите в Лондон Dungeons - единствено на 16.

Фелисия Докинс стана вирусна с ролята си на сребърния воин на жалкото събитие в Глазгоу, когато онлайн се появиха фрагменти на тийнейджърката със странна маска, която плаши деца. Нейната роля, злобен противник, производител на шоколад, беше част от странния поврат на атракцията към класиката на Роалд Дал.

Сега Фелисия облече екипировка от 19-ти век, откакто London Dungeons я наеха - с цел да плаши туристите в населяваната от духове атракция по южния бряг на столицата. Тя е научила триковете на занаята от по-опитните артисти в центъра.

„ Обучението и представянето с актьорите от London Dungeon е почтено казано сбъдната фантазия. Костюмите и гримът са последващо равнище и да имаш скрипт, който не е генериран от AI, е нещо ново за мен “, сподели младежът. Първото й осъществяване онлайн в атракцията ще се състои през днешния ден, само че тя бл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР