Амбициите по нови режими, тренировки, ново начало без вредни навици,

...
Амбициите по нови режими, тренировки, ново начало без вредни навици,
Коментари Харесай

Алекс Петканова ще топи токсини с древен метод

Амбициите по нови режими, тренировки, ново начало без нездравословни привички, не подминават никого. И до момента в който някои почват още от първите дни на януари с известни диети, то други ще изчакат обичайното време за житния режим на Петър Дънов.
               

A post shared by (@ina.lovs) on Nov 19, 2019 at 1:57pm PST

Сред спазващите го и тази година ще бъде моделът Александра Петканова , която се закани обществено в Instagram, че ще го съблюдава. Вижте в канала във vbox7:

Всъщност това не е нещо ново за нея, защото тя от няколко години насам го съблюдава прецизно, като даже е разгласила и видеа по тематиката.
               

A post shared by (@aleksandra_petkanova) on Jan 12, 2020 at 4:17am PST

" Знам, че да хапваме тестени произведения, месо и шоколади е наслаждение, само че тялото ни има потребност от отмора и филтриране, с цел да му помогнем да работи още по-добре по-късно ", написа Петканова.
               

A post shared by (@aleksandra_petkanova) on Jan 9, 2020 at 12:26am PST

Моделът приканва и почитателите си да го съблюдават, като показва интервала от 22 февруари до 3 март. Макар че почитателите ѝ са намерили други дати - 12-22 февруари.-->
               

A post shared by (@aleksandra_petkanova) on Dec 31, 2019 at 8:34am PST

Самият режим е извънредно рестриктивен - ядат се по 100 гр. жито дневно, до 3 ябълки, до 9 ореха и по 3 лъжици мед. Не се разрешават кафета, цигари, чай.
               

A post shared by (@aleksandra_petkanova) on Dec 28, 2019 at 4:51am PST

Преди време Петканова беше споделила, че първият път, в който е спазвала режима на Дънов, е свалила 7 кг. На идната година отслабнала пък с 5 кг. По думите ѝ всеки смъква толкоз, колкото насъбрани отрови има.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР