Амбър Хърд „призна“ (без да иска), че е посягала на

...
Амбър Хърд „призна“ (без да иска), че е посягала на
Коментари Харесай

Амбър призна, че е посягала на Джони Деп - slava.bg

Амбър Хърд „ призна “ (без да иска), че е посягала на някогашната си половинка Джони Деп. Това стана в аудиозапис, който се появи в интернет, пуснат от Daily Mail. Как е попаднал в ръцете на медиите той не е ясно, само че в него се чува, че Амбър споделя, че „ губи разсъдъка си “, когато е нервирана.

Според изданието записите са направени през 2015 година, когато актьорите таман са сключили брак, предава Cosmopolitan.bg.

В записа Деп се оплаква на Амбър, че е станала „ маниакално зла “ и го бие. А Хърд незабавно покачва звук.

„ Миналата нощ ме удари, дяволите да те вземат... Нарочно се махнах от вкъщи ни, с цел да не се избиваме един-друг. Защото, в случай че бяхме траяли, щеше да стане доста неприятно. Страхувах се да не правим закононарушение “, споделя в записа Деп и предлага на възлюбената си да живеят в разнообразни стаи, защото взаимното им общуване води до побоища. Но което Амбър дава отговор:

„ Не мога да ти обещая, че нещата ще се оправят. Не мога да ти обещая, че ще остана спокойна. “

В същия запис Хърд изяснява на мъжа си, че не се е опитвала да го нарани, а просто го е шибнала (вероятно по лицето).

„ Не съм желала да те контузвам, не съм те удряла с пестник. Не знам тъкмо какво придвижване е направила ръката ми, само че това не беше пълностоен удар. Ти не пострада “, изяснява актрисата. Също по този начин тя отбелязва, че хвърлянето на предмети по Деп не би трябвало да се приема като опит за пострадване.

„ Това не значи нищо “, споделя Амбър.

Джони Деп към този момент е съобщил в съда, че някогашната му брачна половинка е хвърляла по него стъклени бутилки, буркани, горещи свещи, отдалечени и какво ли още не.

По-рано Амбър упрекна очевидците на Деп, че са подкупени, с цел да не потвърдят акта на домашно принуждение против нея. Заседанието по този въпрос е назначено за февруари тази година. Адвокатът на Джони е уверен, че Амбър съзнателно разрушава репутацията на артиста и със кавги се пробва да измъкне колкото се може повече пари от него.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР