Амбър Хърд обяви, че подписва споразумение по делото за клевета

...
Амбър Хърд обяви, че подписва споразумение по делото за клевета
Коментари Харесай

Амбър Хърд подписва споразумение с Джони Деп

Амбър Хърд разгласи, че подписва съглашение по делото за клюка с някогашния си брачен партньор Джони Деп, оповестиха международните организации.

Актрисата разгласява пост в Instagram, от който излиза наяве, че тя ще одобри решението на съда по делото против нея, заведено от някогашния ѝ съпруг Джони Деп. 

Amber Heard said she has decided to settle the multimillion-dollar defamation case brought against Johnny Depp.
— Forbes (@Forbes)
Амбър Хърд прибавя, че това решение е разследване от " дълго обсъждане ".  

Актрисата беше наказана на първа инстанция да заплати 10,3 млн. щатски $ обезщетение на някогашния си брачен партньор. Деп, от своя страна, трябваше да заплати 2 млн. щатски $ на Хърд. Съдът във Феърфакс, Вашингтон, реши, че и двамата съпрузи са били оклеветени един от различен, само че въпреки всичко вредите, нанесени на Джони Деп, са по-големи.

Решението, с което Амбър Хърд изненада почитателите си, идва, откакто звездата от " Аквамен " разгласи, че ще апелира решението в интерес на Деп. Тя беше наказана за клюка поради публикация във " Вашингтон пост " от 2018 година, в която разказва себе си като оживяла след домашно принуждение. Адвокатите на Джони Деп оповестиха, че това са подправени обвинявания. През юни т.г. съдът излезе с решение в интерес на Деп. Хърд трябваше да заплати 10,3 млн. щатски $ за репутационни вреди на някогашния си брачен партньор.

[gallery]1708[/gallery]

В поста си в Instagram 36-годишната Амбър Хърд написа, че е защитавала своята истина и че животът ѝ е бил унищожен. По мотив делото на Деп против " Нюз Груп Нюзпейпърс " във Англия Амбър Хърд сподели, че е била оправдана от справедливата правосъдна система. " Съдът разбра, че съм жертва на домашно и полово принуждение ", сподели Хърд. Според нея съдът в Съединени американски щати е пренебрегнал директните доказателства за принуждение. Популярността и силата имаха по-голяма роля в процеса, добави тя.

" Жените не би трябвало да се изправят пред фалит за това, че са споделили истината " , сподели Амбър Хърд.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР