Амбър Хърд говори публично за първи път, след като изгуби

...
Амбър Хърд говори публично за първи път, след като изгуби
Коментари Харесай

Хърд говори за първи път публично след изгубеното дело срещу Деп

Амбър Хърд приказва обществено за първи път, откакто изгуби против някогашния си брачен партньор Джони Деп. В ефира на NBC актрисата споделя, че не вини правосъдните заседатели за решението им, което постанови тя да заплати 15 милиона обезщетение на артиста.

„ Не ги обвинявам. Всъщност ги разбирам. Той е обичан и хората усещат, че го познават. Той е приказен артист. “

Тя назова протичащото се в обществените мрежи полуда поради бурната поддръжка към Деп в Тik-Tok и Twitter през миналите 6 седмици на правосъдния развой.

Хаштагът “Justice for Amber Heard ” в Tik-Tok събра 27 милиона преглеждания, до момента в който един от тези в поддръжка за екранния Джак Спароу взриви мрежата с стремглавите 20 милиарда.

„ Не ме интересува кой какво мисли за мен или какви преценки желае да си прави по отношение на какво се е случило в дома ми и в брака ми. Не допускам, че естественият човек ще знае тези неща. Така че не ги приемем персонално. Но даже някой, който смята, че заслужавам цялата тази ненавист и жлъчност, и приема, че неистина, все пак не може да ме огледа в очите и да ми каже, че е почтено протичащото се в обществените мрежи. Не може да ме убедите, че вярвате, че е почтено “, акцентира Хърд.

Джони Деп внесе иск за $50 млн. поради публикация в The Washington Post от 2018-та, в която Амбър твърди, че е станала фигура, олицетворяваща домашното принуждение.

Макар в материала името на 59-годишния артист да не е упоменато, неговите юристи показват, че по този начин косвено тя е направила отпратка към обвиняванията си към него по време на развода им през 2016 година.

В отговор Хърд обществено заведе свое лично дело против него за $100 млн., заради изказвания на някогашния правист на Деп Адам Уолдман от 2020-та, в които разказва думите й като лъжливи и измислени.

exclusive: Amber Heard says in first interview since defamation trial that she doesn’t “blame” the jury for siding with ex-husband Johnny Depp, calling social media posts surrounding the case “unfair.”

— NBC News (@NBCNews)
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР