Amazon влага изключително много внимание върху създаване на съдържание по

...
Amazon влага изключително много внимание върху създаване на съдържание по
Коментари Харесай

Amazon разработва игра по Властелинът на пръстените

Amazon влага извънредно доста внимание върху основаване на наличие по класическия франчайз „Властелинът на пръстените“. Изглежда гейминг студиото на компанията се нагърбило със задачата да създаде нова онлайн мултиплеър игра по книгите на Толкин . Тя няма да има връзка с паметните филми на Питър Джаксън и е обособена продукция от упования сериен филм, още веднъж дело на Amazon. Заместник-директорът на студиото, Кристоф Хартман, показа в изказване:

„Средната земя на Толкин е един от най-изпъстрените с елементи фантастични светове в историята и дава на нашия екип от опитни ММО разработчици… огромни благоприятни условия да играят и създават“.

В помощ на Amazon влизат фирмите Athlon Games и Leyou, които загатнаха за вероятността на плана предходната година. Athlon беше коментирала, че създава MMO заглавие за конзоли и лични компютри, разказано като „онлайн игра, насочена към света на Средната земя дълго време преди събитията във „Властелинът на пръстените“…“. Освен това Amazon се похвали, че е привлякла ветерани разработчици, правили шлагери като Everquest, Destiny, Planetside и World of Warcraft, да работят по плана.

Не се знае по кое време ще излезе новата игра, нито за кои платформи ще е налична. Още повече, че  вече работи по друго MMO заглавие за районен съд, New World. Ние залагаме, че има късмет разработчикът да го приспособява и за мобилни устройства, само че компанията би трябвало да удостовери в допълнение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР