Amazon тества услуга, която ще пусне лекарствата на пациентите в

...
Amazon тества услуга, която ще пусне лекарствата на пациентите в
Коментари Харесай

Amazon тества дронове, за да доставят вашите лекарства за час или по-малко

Amazon тества услуга, която ще пусне медикаментите на пациентите в аптеката им на прага посредством дрон за час или по-малко.

Тя пилотира услугата за доставка с дронове с клиенти в Колидж Стейшън, Тексас, заяви компанията в сряда. Доставките от Amazon Pharmacy се правят в границите на 60 минути откакто пациент направи поръчка, без спомагателни разноски.

Клиентите могат да получат повече от 500 медикаменти за лекуване на положения като грип, астма и пневмония.

Целта е болесттите на пациентите да бъдат лекувани допустимо най-бързо, с цел да се дават по-добри медицински грижи.

„ От първите дни на здравното учебно заведение ни учат, че има златен прозорец, който има значение в клиничната медицина “, сподели основният медицински шеф на Amazon Pharmacy доктор Вин Гупта в изказване в сряда. „ Това е времето сред момента, в който пациентът се усеща зле, и момента, в който може да получи лекуване. “

Доставката с дрон има за цел да стесни този прозорец, добави Гупта.

Дроновете могат да бъдат бързи, тъй като не им се постанова да се борят с автомобилния трафик.

„ Нашите дронове летят над трафика, елиминирайки непотребното време, което пакетът на клиента може да прекара в пренос по пътя “, сподели Калси Хендриксън, директор ръководство на артикули и стратегии в Prime Air. „ Това е хубостта на доставката с дрон и медикаментите бяха първото нещо, което клиентите ни споделиха, че също желаят да бъдат доставени бързо посредством дрон. Скоростта и удобството оглавяват листата с стремежи за покупки на здраве. “

Дроновете летят минимум 40 метра височина и имат вградени датчици, които им разрешават да направляват към трудности във въздуха.

Когато дойдат в дома на клиент, дроновете разчитат на камери, с цел да открият хора и домашни любимци, както и предмети, преди да пуснат техните пакети.

Клиентите могат да изтеглят своите медикаменти, без да взаимодействат с дроновете, добави компанията.

Amazon към този момент тества доставка с дрон с други продукти, доставяйки безвредно стотици нефармацевтични артикули в College Station през последната година.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР