Amazon ще повиши абонамента за ключовата си услуга Amazon Prime,

...
Amazon ще повиши абонамента за ключовата си услуга Amazon Prime,
Коментари Харесай

Абонаментът на Amazon Prime скача с още 20 долара

Amazon ще увеличи абонамента за основната си услуга Amazon Prime , с което ще засегне над 100 милиона клиенти.
Толкова сме привикнали на наличието на Amazon в близост, че мнозина не осъзнават какъв брой огромна е и какъв брой развила се през последните няколко години е въпросната услуга. След като Amazon Alex a в този момент е толкоз налична, към този момент е доста елементарно да купите нещо непосредствено през интелигентния представител на Amazon и услугите, които Amazon предлага.

Неотдавна Amazon разгласи, че има н пъкъл 100 милиона клиенти на Prime и това не е изненадващо да види, защото Amazon е преобладаващата онлайн дестинация в света.

И в този момент те ще би трябвало да заплащат повече за това наслаждение.

Amazon Prime към този момент ще коства 119 $ на година за новите клиенти, започвайки от 10 май, до момента в който тези със действителен проект ще видят скока на цените, когато го възобновят на или след 16 юни.

Това е вторият скок от 20 $ от 2014 година насам, когато Amazon усили членската такса от 79 $ на година до сегашните 99 $. Увеличаването на цените към този момент визира единствено тези клиенти в Съединени американски щати и други пазари не са упоменати, само че не бихме се изненадали да забележим, че нарастването става факт и другаде.

Amazon оправдава нарастването освен с съществуването към този момент на спомагателни услуги, само че и с това, че броят на продуктите в каталога , които дават отговор на изискванията за услугата „Prime“ също е повишен фрапантно. От 20 милиона продукта, които са били разполагаем за доставка през 2014 година, те са нарастнали до над 100 милиона през днешния ден. Amazon непрестанно влага в логистичната си мрежа и даже има своите лични камиони за доставки дружно с UPS и FedEx. По тази причина Amazon е решила да вдигне цената на известния си годишен абонамент за Prime.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР