Amazon работят по нов продукт от серията Echo, който да

...
Amazon работят по нов продукт от серията Echo, който да
Коментари Харесай

Amazon подготвя нов продукт от серията Echo

Amazon работят по нов артикул от серията Echo, който да се конкурира със смарт колонките на Sonos и Apple, предава Bloomberg.

Още с излизането си на пазара преди четири години, устройствата Echo и цифровият помощник Alexa се трансфораха в същински шлагер, като устройствата са желани от своя клас в Щатите. Основните им съперници, като Apple да вземем за пример, не се оправят изключително добре (което принуди компанията да понижи неотдавна цената на HomePod), до момента в който Гугъл излязоха напълно неотдавна със собствен личен отговор на Echo и е рано към момента да се борят с превъзходството на Amazon на пазара на смарт колонки. Разработван от Lab126, изследователското звено в Amazon, новият Echo би трябвало да се появи още идната година. Основен акцент в подобренията към него ще е надалеч по-високото качество на тон, който ще доставя. Новинарската организация напомня, че Amazon са се пробвали към този момент да подобрят качеството му с доставянето на спомагателен суббуфер, който да бъде свързван с HiFi уредба. Заедно с подобрението на Echo, Amazon възнамерява и сериозна инвестиция в своята лична музикална услуга, твърди изданието.

Освен това, Bloomberg пишат и за Vesta, тайният план на същата лаборатория за нововъведения на Amazon, за който компанията настойчиво мълчи до момента. Източници на медията показват, че Vesta ще се придвижва благодарение на колелца и ще може да бъде следен посредством Alexa. Компанията е имала желание да показа Vesta още тази година, само че по някаква причина това не се е случило. Amazon обаче са впрегнали инженерните си благоприятни условия, привличайки през годината инженери от други отдели в компанията, с цел да подкрепят напредъка по Vesta.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР