Amazon потвърди амбицията си да навлезе по-трайно в домовете и

...
Amazon потвърди амбицията си да навлезе по-трайно в домовете и
Коментари Харесай

Amazon придобиха Eero

Amazon удостовери упоритостта си да навлезе по-трайно в домовете и офисите с анонса за придобиването на Eero, известна компания, доставяща mesh Wi-Fi съоръжение, която е учредена преди четири години.

Макар и финансовите параметри по договорката да не се оповестяват, то е известно, че Eero е привлякла инвеститорски интерес в размер от $90 милиона от основаването си през 2015 година до момента. Компанията предлага главно два свои продукта: хъб, който работи като tri-band рутер и устройство, което уголемява зоната на покритие на мрежата.

Eero, основана в Сан Франциско, е учредена през 2015 от Ник Уийвър, Еймъс Шалич и Нейт Хардисън за да направи безжичното свързване елементарно за инсталиране и ръководство и дейно във всяка стая от вкъщи. CNBC споделят, че единствено през първите две седмици от старта на продажбите на техните съществени артикули през 2015, компанията прибира доход от $2.5 милиона.

Единично Eero устройство се предлага на цена от $199 и покрива повърхност от близо 150 кв.м. Потребителите могат да си закупят и така наречен бийкън за друго помещение за още $149 или да закупят двата продукта дружно на цена от $299. Освен това, компанията предлага и охранителна услуга на цена от $199.

„ Още през цялото време, задачата на Eero е да направи по този начин, че технологията у дома просто да работи “, споделя в особено известие изпълнителният шеф на компанията и неин съосновател Ник Уийвър. „ Започнахме с WiFi, тъй като това е основата на модерния дом. Всеки клиент заслужава надеждна и сигурна безжична връзка във всяка стая. Присъединявайки се към фамилията на Amazon, ние сме разчувствани, че ще се учим и ще работим в тясно съдействие с екип, който дефинира бъдещето на дома, форсира осъществяването на нашата задача и сервира системите на компанията ни към повече консуматори по целия свят “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР