Амазон“ постигна споразумение с Министерството на финансите на САЩ, което

...
Амазон“ постигна споразумение с Министерството на финансите на САЩ, което
Коментари Харесай

„Амазон“ ще плати 134 500 долара заради нарушение на американските санкции

„ Амазон “ реализира съглашение с Министерството на финансите на Съединени американски щати, което упрекна компанията за онлайн търговия на дребно в нарушение на режима на наказания в Съединени американски щати. Както се показва в изказване, направено през днешния ден от Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) към Министерството на финансите на Съединени американски щати, компанията ще заплати 134 500 $.
" Амазон “ се съгласи да заплати 134 523 $ поради нарушение на няколко стратегии за наказания на OFAC ", се споделя в изказването.
Отбелязва се, че компанията, наред с други неща, " е предоставяла артикули и услуги на лица, ситуирани в райони и страни, попадащи под глобите на OFAC: Крим, Иран и Сирия. "
Във връзка с обединяването на Крим с Русия, Съединени американски щати и Европейски Съюз започнаха да постановат наказания през март 2014 година Първата вълна от самостоятелни наказания визира на първо място представителите на самото управление на Крим, както и стеснен брой руснаци, които съгласно Запада са свързани със събитията в Крим. Оттогава тези наказания неведнъж се разширяваха - към този момент под претекст, че би трябвало да се повлияе на Русия във връзка със събитията в Донбас и бяха разширени до банковия и индустриалния бранш на съветската стопанска система.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР