Amazon поема дял в телевизионни мрежи, които излъчват спортове от

...
Amazon поема дял в телевизионни мрежи, които излъчват спортове от
Коментари Харесай

Amazon разширява спортния отпечатък в САЩ със сделка за стрийминг Diamond

Amazon поема дял в телевизионни мрежи, които излъчват спортове от огромната лига на някои от най-големите медийни пазари в Съединени американски щати, разширявайки отпечатъка си от мачове онлайн в районни мрежи, които предават множеството NBA, NHL и MLB мачове.

Гигантът за електронна търговия разгласи в сряда, че е договорил миноритарна инвестиция от 115 милиона $ в най-големия оператор на по този начин наречените районни спортни мрежи в Съединени американски щати, Diamond Sports Group, който се пробва да излезе от отбраната от банкрут.

Споразумението ще разреши на Prime Video на Amazon да предава поточно стратегии за половината от всички тимове на MLB, NBA и NHL в Северна Америка, засилвайки конкуренцията на софтуерната група с компании като Apple и Гугъл за проявление на спорт онлайн.

Инвестицията е част от ново съглашение за преструктуриране на Diamond, което му разрешава да излезе от банкрут по глава 11 и предотвратява евентуална рецесия с медийните права за три от четирите водещи американски професионални с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР