Amazon отстрани шефа на филиала си за филми и сериали,

...
Amazon отстрани шефа на филиала си за филми и сериали,
Коментари Харесай

И шеф в Amazon бе отстранен за сексуален тормоз

Amazon в профил шефа на филиала си за филми и сериали, упрекнат за полов тормоз на продуцентка, заяви Франс прес. Това се случва на фона на разрастващия се скандал в Холивуд и в политиката, почнал с обвиняванията против продуцента Харви Уейнстейн, протегнал ръка на минимум 11 дами през последните двайсетина години.

Рой Прайс, началник на Amazon Studios, " е в отпуска от този миг “, съобщи представител на американския колос в онлайн продажбите.

Решението е отговор на изявление във всекидневника „ Холивуд рипортър “ на продуцентката на сериала Иза Хакет. Тя споделя, че е получила няколко неприлични оферти от 51-годишния Прайс по време на празненство през юли 2015. По-късно траял с опитите, макар че 50-годишната Хакет му споделила, че няма интерес, че е лесбийка, брачна половинка и майка. Хакет отбелязва, че се е оплакала от държанието на Прайс пред други шефове на Amazon Studios. Щяло да има следствие, само че тя в никакъв случай не научила какви са резултатите.

Този епизод се прибавя към обвиняванията на актрисата Роуз Макгоуън в Twitter към изпълнителния шеф Джеф Безос. Според нея компанията я пренебрегнала, когато обвинила Харви Уейнстийн в обезчестяване. Според изказванията й, тя предизвестила Amazon за дейностите на холивудския продуцент и настояла компанията да спре да работи с него. Казали й, че няма доказателства за обвиняванията.

Роуз Макгоуън е една от актрисите, представени от „ Ню Йорк Таймс “ при започване на абсурда „ Уейнстийн “.

След експлоадирането на абсурда компанията на Безос съобщи, че изследва вариантите за плановете, които текат сега с The Weinstein Company.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР