Amazon намали цената на един от най-продаваните си басейни за

...
Amazon намали цената на един от най-продаваните си басейни за
Коментари Харесай

Най-продаваният семеен басейн за гребане на Amazon, който е „перфектен“ за гореща вълна, вече е с 46% отстъпка

Amazon понижи цената на един от най-продаваните си басейни за гребане, позволявайки на фамилиите да се разхладят за по-евтино това лято. Семейният басейн на Bestway има цели 46% отстъпка, струвайки единствено £26,99, по-малко от £49,99.

С горещата вълна зад ъгъла, това е идеалният метод да охладите цялото семейство, до момента в който температурите се повишават в Обединеното кралство. Независимо дали желаете да се пръскате с децата, да се насладите на релаксиращо соло потапяне или да осигурите на кучето си място за разхлаждане, детският басейн Amazon има разнообразни приложения за всички членове на фамилията.

Подходящ за деца над 6-годишна възраст, 8,7-футовият правоъгълен басейн се споделя, че е елементарен за сглобяване и „ бързо се надува “. Изработен от винилов материал, той побира 778 литра вода и има място за до четирима души, което го прави идеалното допълнение към всяка фамилна градина. Басейнът за гребане, който има вграден дренажен клапан, получи междинна оценка 4,2 от пет от клиентите на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР