Amazon изисква някои служители да се преместят в други региони,

...
Amazon изисква някои служители да се преместят в други региони,
Коментари Харесай

Amazon застави служителите да се върнат в офисите

Amazon изисква някои чиновници да се реалокират в други райони, които са по-близо до офисите, като част от връщането на хибридния работен формат. Компанията изисква чиновниците да бъдат в офисите най-малко три дни в седмицата. Кой и по кое време ще би трябвало да се реалокира ще бъде решено на равнище отдел, оповестява Bloomberg, базирайки се на източници от Amazon.

Компанията към момента не е определила какъв брой чиновници ще бъдат наранени от това условие. Работещите отдалечено чиновници се чакат в офисите на „ главния център “, в това число и щаб-квартирата на компанията в Сиатъл, Ню Йорк и Сан Франциско.

„ Връщането в офисите дава повече сила, благоприятни условия за взаимна работа и съгласуваност. Чухме това от доста чиновници. Продължаваме да търсим най-хубавите способи да съберем екипите на едно място и да споделяме непосредствено със чиновниците, когато вземаме решения, които ги засягат “ — се споделя в изказване на Amazon.

Bloomberg отбелязва, че някои чиновници са недоволни от новите условия. Amazon стартира да разгласява завръщането в офисите в края на предходната година, съвпадайки с различен неизвестен ход. Припомняме, че в края на 2022 година компанията стартира всеобщи съкращения, които засегнаха към 27 000 чиновници. През май 2023 година стотици служащи излязоха на стачка в символ на митинг против политиката за връщане към офиса и несправедливото отношение на управлението.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР