Amazon изчерпа наличностите и от вчера не приема повече заявкиPixel

...
Amazon изчерпа наличностите и от вчера не приема повече заявкиPixel
Коментари Харесай

Google Pixel 4a стана дефицитен още с предварителните поръчки

Amazon изчерпа наличностите и от през вчерашния ден не приема повече поръчки

Pixel 4a има 5,8-инчов екран, 6GB оперативна памет и 128GB сторидж
(снимка: Google)

Още преди да излезе публично на пазара по-късно този месец, новият смарт телефон Гугъл Pixel 4 към този момент е липсващ артикул. При предварителните поръчки за устройството в онлайн магазин Amazon бяха изчерпани наличните складови ресурси, заяви Gizchina.

Гугъл Pixel 4a бе разгласен на 3 август, а продажбите би трябвало да стартират на 20 август. Желаещите да се снабдят с модела могат да създадат предварителна поръчка освен в Гугъл Store, само че и от сътрудници като Amazon.

Гигантът в онлайн търговията стартира да приема поръчки още преди оповестяването на Pixel 4a, само че в този момент регистрира дефицит на модела. Според Amazon, търсенето на Pixel 4a в Съединени американски щати е толкоз високо, че целият запас от устройства е привършен в четвъртък, 6 август, заради което магазинът приключи предварителните поръчки.
още по тематиката
Вместо бутона за поръчка, на страницата на модела бе оповестен следният текст: „ Понастоящем няма. Не знаем по кое време този продукт ще бъде още веднъж на склад ”. В същото време Гугъл Store продължаваше да приема предварителни поръчки.

Гугъл Pixel 4a ще се продава в Съединени американски щати на цена от 349 $, което значи, че е с 50 $ по-евтин от своя предходник – Pixel 3a. Освен това моделът е с 50 $ по-евтин и от новия iPhone SE, който беше показан по-рано тази година. Така че офертата на Гугъл наподобява в действителност примамливо.

Смартфонът има 5,8-инчов екран, 6GB оперативна памет и 128GB вътрешна флаш памет. Разчита на процесор Snapdragon 730, оборудван е с 12,2-мегапикселова задна и 8-мегапикселова предна камера, а батерията с потенциал 3140 mAh поддържа бързо зареждане 18W.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР