Amazon има много малки кухненски уреди в продажба сега като

...
Amazon има много малки кухненски уреди в продажба сега като
Коментари Харесай

Освежете кухнята си с кражбите на малки уреди на Amazon през октомври 2023 г.

Amazon има доста дребни кухненски уреди в продажба в този момент като част от своето разпродажбено събитие през октомври Prime Day 2023 година Това е идеалната опция да надстроите кухненските си джаджи или да купите подарък за домакинство или стопанка, без да раздувате бюджета си. Каквото и да търсите, тази есен Amazon предлага голям брой огромни предложения за наложителни дребни кухненски уреди.

Свързани: Как избираме нашите артикули и за какво можете да се доверите на нашите рекомендации всякога

Експертите по извършване на покупки на CBS Essentials изследваха Amazon за предложения и събраха най-високо оценени, намалени миксери, фритюрници, кафемашини и доста други. Всички тези продукти имат оценка от четири звезди или по-висока и включват тонове позитивни мнения. Без значение дали надстройвате до по-добър Keurig или подарявате на някой, който обичате, нов изравен миксер KitchenAid, намерихме най-хубавите предложения на Amazon за дребни кухненски уреди за вас.

Най-добрият октомврийски Amazon Prime Day предложения за дребни кухненски уреди 

В момента Amazon предлага предложения за съвсем всичко за вашата кухня по време на разпродажбата на Prime Big Deal Days. Пазарувайте предложения за миксери, кафемашини Keurig, фритюрници и други

Стоящ миксер KitchenAid Artisan Series 5: $355 (21% отстъпка)

Линията KitchenAid Artisan е доста по-евтина от другите модели стоящи миксери на KitchenAid и това съответно устройство е в продажба в Amazon в този момент. Точно в този момент ще спестите $50 от стоящия миксер KitchenAid Artisan Series 5. Това е $399 (обикновено $449).

Този изравен миксер разполага с 10 скорости. Доставя се с 5 литра, подобаваща за съдомиялна машина купа от неръждаема стомана, плоска бъркалка с покритие, кука за тесто с покритие, шестжилен бич и щит за изтичане.

Избирайте от тонове и тонове цветове.

Защо харесваме стоящия миксер KitchenAid:

Това е емфатичен детайл на вашия плот. Той е също толкоз функционален, колкото и съвременен. Включената купа от неръждаема стомана може да се мие в съдомиялна машина. $355 в Amazon

Въздушен фритюрник Instant Vortex Plus (6 литра): $80 (50% отстъпка)

За разлика от доста обичайни въздушни фритюрници, Instant Vortex Plus има прозорец. Вместо да отваряте фритюрника на всеки 10 минути, с цел да видите дали храната ви е хрупкава, гледайте по какъв начин получава онази вкусна хрупкавост, до момента в който се пържи на въздух, без да изпуска цялата топлота от вашето устройство.

Instant Vortex Plus може също по този начин да пече, пече, претопля и дехидратира храна. Това, което е неповторимо за това устройство е, че разполага с лента за напредъка и ще покаже известие, когато е време да добавите храната (след авансово затопляне) или да я обърнете за оптимално хрупкаво. Може да доближи до 400 градуса.

„ Наистина ми харесва, че мога да ревизирам храната си, без да нарушавам процеса на готвене “, споделя Лили Роуз, старши създател на CBS Essentials. „ Тази машина е лесна за потребление, само че ми се желае да има още няколко функционалности или аксесоари. “

Този въздушен фритюрник сега се продава за $80 (обикновено $160).

Защо харесваме Instant Vortex Plus: 

Обичаме дребния прозорец и това, че машината предизвестява вие в верния миг.
Кошницата и таблата могат да се мият в съдомиялна машина.
$80 в Amazon

Кафемашина Nespresso Vertuo Next: $139 (33% отстъпка)

Nespresso Vertuo Next ви разрешава да приготвяте един -сервирайте кафе или еспресо с натискането на един бутон. Машината за еспресо може да подготви три разнообразни размера чаши и предлага ултрабързо време за загряване от 25 секунди.

„ Открих, че разходвам близо 35 $ на седмица за кафе в Starbucks. Вече не “, написа един рецензент на Amazon. „ Машината Nespresso генерира красиво гъсто еспресо посредством центробежна мощ, което дава на крайния резултат прекрасен пласт пяна. Напълно си заслужава парите, с цел да разпените млякото и за хубаво лате или капучино. “

Най-продаваната машина за еспресо нормално се продава за $209 в Amazon, само че сега е понижена до $139.

Защо харесваме машината за еспресо Nespresso Vertuo Next:

Еспресото машината е необятна единствено 5,5 инча, което я прави компактна алтернатива, подобаваща за дребни пространства. Предлага шест варианти за размер на чаша. Предлага се с контейнер за вода от 37 унции, тъй че можете да извършите няколко чаши, без да се постанова да добавяте повече вода. $139 в Amazon

Keurig K-Elite: $100 (47% отстъпка)

Кафемашината Keurig K-Elite приготвя една чаша кафе едновременно, само че разполага с вода от 75 унции контейнер, с цел да можете да вършиме чаши кафе за всички в фамилията си. Устройството с оценка от 4,7 звезди има бутон за мощно подготвяне, конфигурация за студено кафе и топла вода при поискване, идеално за подготвяне на чай и парещ шоколад в прохладните летни нощи.

„ Много съм удовлетворен от това Keurig. [Беше] толкоз елементарно да се настрои и употребява. Харесвам функционалността за студено кафе [и] по какъв начин дава и разнообразни размери чаши. Определено си заслужава парите, " споделя един доказан купувач в Amazon.

Защо харесваме кафемашината Keurig K-Elite:

Тя предлага пет варианти за размер на варене, от 4 до 12 унции. Кафемашината включва огромен контейнер за вода от 75 унции, тъй че не е належащо да го цялостните още веднъж сред варенето. K-Elite разполага с бутон за мощно кафе за по-силно наливане посредством K-чаши. $100 в Amazon

Кафемашина Keurig K-Duo Plus: $140 (39% отстъпка)

Кафемашината Keurig K-Duo Plus ви разрешава да употребявате K-чаши за една порция или да приготвите по-голяма порция със смляно кафе. Кафемашината разполага с контейнер за вода от 60 унции, тъй че не е належащо да цялостните още веднъж сред всяко варене. Има и функционалност за пауза, която ви разрешава да спрете машината за 20 секунди, до момента в който приготвяте кана кафе, с цел да можете да си налеете прясна чаша незабавно. Оценен е с 4,5 звезди в Amazon.

„ Напълно съм разчувствуван от кафемашината Keurig K-Duo Plus. Тази универсална машина революционизира рутината ми за утринно кафе и се трансформира в незаменима част от моята кухня, “ едно доказан покупател от Amazon казва.

Защо харесваме кафемашината Keurig K-Duo Plus:

Можете да употребявате K-чаши за подготвяне на обособени чаши кафе или по поръчка, или за подготвяне на по-големи тенджери с наслойка. Настройката за автоматизирано подготвяне ви разрешава да планирате подготвяне до 24 часа авансово, тъй че горещото кафе ви чака, когато се разсъните. Регулируемият многопозиционен контейнер за вода може да бъде позициониран отляво, отдясно или откъм гърба на уреда. $140 в Amazon

Cosori Air Fryer Pro LE (5 кварта): $85 (15% отстъпка)

Бестпродаваният 5-литров фритюрник Cosori разполага с девет функционалности за готвене, които подготвят храната ви при най-хубавата температура и време. Може да доближи температури до 450 градуса. Кошницата на фритюрника с незалепващо покритие се смъква и може да се мие в съдомиялна машина.

„ Харесва ми обстоятелството, че в допълнение към деветте авансово заложени температури и часове за разнообразни храни и задания, можете също ръчно да регулирате времената и да изберете температура до... до „ най-много “ пресен " температурен режим, предлаган от един от водещите модели на пазара ", споделя един клиент на Amazon.

Защо харесваме Cosori Air Fryer Pro LE:

Този въздушен фритюрник може да стане в действителност парещ, доста бързо. Предлага девет многофункционални функционалности. Кошницата му може да се мие в съдомиялна машина. $85 в Amazon

Кафемашина Keurig K-Mini: $60 (40% отстъпка)

Кафемашината Keurig с широчина 5 инча ви разрешава да приготвяте до 12 унции кафе, парещ шоколад, чай и Повече ▼. Неговата преносима тава за отцеждане побира чаши за пътешестване с височина до седем инча и даже може да побере цялостна инцидентна напитка за елементарно разчистване. Вземете го за $60 (обикновено $100) в Amazon.

" Харесва ми, че е стилен, избрах ментово зелен като цвят и наподобява ужасно. Като цяло ужасно допълнение към моите плотове. Харесва ми гъвкавостта - - кафе, чай, парещ шоколад...което не мога да върша с моето Nespresso “, споделя клиент на Amazon.

Защо харесваме кафемашината Keurig K-Mini:

Това мини устройство за кафе е превъзходен вид за дребни пространства.
Той е портативен, ​​което значи, че можете да го носите на работа или на отмора. Включва функционалност за автоматизирано изключване, която изключва вашата кафемашина 90 секунди след последното подготвяне, което оказва помощ за пестенето на сила.
Предлага се в шест занимания цветове. $60 в Amazon

Фритюрник Philips 3000 Series Essential: $80 (56% отстъпка)

Ако търсите елементарен метод да приготвите всичките си обичани ястия вкъщи през този празничен сезон, не търсете повече. Amazon предлага огромна отстъпка единствено с предложения за този най-високо оценен въздушен фритюрник Philips. Той е стилен -- съвършен за тези с по-малки кухни.

Това устройство пече на скара, пече, пече, претопля и, несъмнено, пържи на въздух. Той разполага с дигитален сензорен екран със седем предварителни настройки за опростено готвене. Той може да се похвали с потенциал от 4,1 литра или почти 4,3 литра.

„ Този ​​въздушен фритюрник е доста спокоен и бърз. Размерът на кошницата е съвършен за 1 или 2 порции “, казва един рецензент на Amazon. „ Досега сме употребявали това за пържени картофи със сладки картофи, пиле на скара, пържола и печени зеленчуци (карфиол и броколи). Всичко се оказа вкусно. “

Защо харесваме въздушния фритюрник Philips 3000 Series Essential:

Въздушният фритюрник разполага със седем лесни предварителни настройки за готвене. Той е задоволително стилен за дребни кухни. Той е повсеместен с дизайн 13 в 1, който предлага няколко разнообразни функционалности за готвене в едно плътно устройство. $80 в Amazon

Кога е Amazon Big Deal Days?

Разпродажбите на Amazon Big Deal Days събитието (известно също като октомврийски Prime Day) стартира в среднощ PT (3:00 сутринта ET) във вторник, 10 октомври и продължава до сряда, 11 октомври 2023 година

Какво друго се продава по време на Amazon Big Deal Days?

По време на разпродажбите Amazon Big Deal Days вие Също по този начин ще намерите огромни отстъпки във всички отдели на Amazon, включително дом, техника, кухня, фитнес и доста други. Това е идеалното време да започнете (и евентуално даже да завършите) своето празнично извършване на покупки, без да се постанова да се справяте с тълпите от Черен петък и подаръците, които желаете да купите, да бъдат разпродадени. Ще намерите оферти за багаж и за вашите ваканционни пътувания.

Трябва ли да сте главен член, с цел да пазарувате предложения на Prime Big Deal Days?

Докато някои от най-хубавите Amazon Офертите на Prime Big Deal Days са извънредни за Prime или само с покана, също по този начин ще има доста покупко-продажби, които са отворени за всички купувачи. Така че даже и да нямате участие в Amazon Prime, ще има налични предложения за вас.

Ако обаче желаете да пазарувате най-хубавите предложения, ще желаете да се регистрирате за 30- дневен безвъзмезден експериментален интервал на Amazon Prime. Членството в Prime коства $14,99 на месец или $139 на година и включва достъп до Amazon Prime Video (Футбол в четвъртък вечер) и редица други страхотни преимущества.

Присъединете се към Prime

Кои други магазини организират конкурентни ранни разпродажби за Черен петък?

Опитните купувачи знаят, че всяко от събитията на Amazon Prime Day предлага идеалното време да намерите десетки хиляди известни артикули на ликвидация от Amazon, в това число някои на най-ниската им цена за годината. Въпреки това, доста други известни онлайн търговци и търговци на дребно, като Walmart, Target, Best Buy и даже обичаните ви универсални магазини, като Macy's, всички са склонни да започват разпродажби едновременно или към същите дати като дните на Amazon Big Deal.

48-часовата флаш ликвидация на Best Buy се организира на 10 октомври и 11 октомври, същите дни като дните на Prime Big Deal Days на Amazon. Ваканционната ликвидация на Walmart ще се организира от 9 октомври до 12 октомври.

Разпродават ли се продуктите в ликвидация по време на Amazon Big Deal Days?

Обзалагате се, че се разпродават – и от време на време нещата се разпродават в границите на часове. Ако видите нещо на ликвидация, което желаете да получите по време на разпродажбата на Amazon Big Deal Days, поръчайте го незабавно. Често количествата са лимитирани. След като даден артикул бъде разпродаден на продажната цена, Amazon не постоянно ще възобнови запасите незабавно и когато възобнови запасите, продажната цена евентуално няма да бъде препоръчана.

Могат ли артикули, закупени от Amazon по време на Amazon Big Дните на договорката да бъдат върнати?

Освен в случай че категорично не е посочено в описанието на продукта или покрай бутоните „ прибавяне в количката “ и „ купете в този момент “, че продуктът, който се предлага в продажба, е дефинитивна продажба или не предстои на връщане, Amazon постоянната политика за връщане на този артикул ще бъде спазена.

От дясната страна на описанието на продукта в Amazon, тъкмо под бутона „ купете в този момент “ (и където написа „ доставя се от и се продава от “), потърсете заглавието, което споделя „ връща “.

Ако в текста се споделя „ дава отговор на изискванията за връщане, възобновяване на средства или подмяна в границите на 30 дни от приемането “, това е политиката за връщане, която ще бъде спазена. Възможно е обаче да носите отговорност за заплащането на противоположна доставка до Amazon, в случай че не оставите продукта като Whole Foods или Kohl's, които одобряват някои връщания от Amazon.

Най-добрите предложения за дома през октомври Prime Day, с цел да пазарувате в този момент

Нуждаете се от нова прахосмукачка робот, матрак или може би нов комплект принадлежности? Amazon има предложения за всичко това и доста повече по време на ранната си ликвидация в Черния петък на Big Deal Days.

Намерихме някои невероятни предложения за прахосмукачки за роботи в Amazon за октомври Prime Day 2023
Прахосмукачките за роботи iRobot Roomba са с до 36% отстъпка през Amazon Prime Day през октомври 2023 година Започнете този план с тези предложения за принадлежности Dewalt през октомври Amazon Prime Day 2023 година
Дишайте умерено с тази оферта на Amazon Prime Day през октомври 2023 година за пречиствател на въздух и вентилатор Dyson TP09
Изненада! Разпродажбата на Amazon през октомври Prime Day е идеалното време да се запасите със закуски Lay's, Cheetos и Doritos
Събудете се и помиришете офертите на Amazon през октомври Prime Day 2023 година за машини за кафе и еспресо. Открихме някои невероятни предложения за робот вакуум в Amazon за октомври Prime Day 2023 Почистете тези предложения за роботизирани мопове по време на Prime Day на Amazon през октомври 2023 година Няма да намерите по-добри предложения за багаж Samsonite от тези за Prime Day на Amazon през октомври 2023 година
Излетете с невероятна оферта на Amazon за октомври Prime Day 2023 година за най-продаван багаж
Peloton велосипедите се продават по време на Amazon Prime Day през октомври 2023 година Ето по какъв начин можете да спестите до $500
Намалете спестяванията на Amazon Prime Day през октомври 2023 година за Dewalt, Ryobi, Milwaukee и други най-високо оценени марки инструменти

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР