Amazon Echo, първият смарт говорител на Amazon, се появи през

...
Amazon Echo, първият смарт говорител на Amazon, се появи през
Коментари Харесай

Смарт говорителите задминават таблетите и часовниците по продажби


Amazon Echo, първият смарт представител на Amazon, се появи през есента на 2014 година като пробен артикул, чието бъдеще бе много неразбираемо, защото нишата на сходни артикули бе неразработена и нова за потребителите.
 Снимка 418644

Само няколко години по-късно множеството огромни производители на електронни устройства, измежду които са имена като Гугъл и Apple, демонстрираха лични разновидности за домакински смарт спийкър.
 BeoSound на Bang&Olufsen - смарт спийкър за богати
Смарт спийкър за богати

Високо качество и високи цени от Bang&Olufsen

Наскоро организацията Canalys разгласява статистики за продажбите на смарт представители и прогнозите си за 2019 година, които демонстрират необикновен напредък в сегмента и плануват, че тези джаджи скоро ще задминат таблетите и смарт часовниците по известност.
 Снимка 418641

От Canalys оповестяват, че към 2018 година продажбите на " умни " представители са достигнали 114 милиона бройки. По-впечатляващото обаче е, че прогнозите за 2019 година са за съвсем двоен скок до 207.9 милиона продадени устройства.

Ако сметките на организацията фактически са акуратни, представителите ще задминат таблетите по продажби най-късно през 2021 година

Бурният напредък ще продължи до 2023 година, като максимален скок в продажбите се чака да се случи в Китай, където пазарът през 2019 година се чака да се разшири с цели 166% по отношение на 2018 година
 Снимка 418642
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР