Amazfit представи умния пръстен Helio Ring по-рано тази година на

...
Amazfit представи умния пръстен Helio Ring по-рано тази година на
Коментари Харесай

Умният пръстен Amazfit Helio Ring влиза в продажба този месец на цена от $300

Amazfit показа умния пръстен Helio Ring по-рано тази година на CES 2024. Устройството е ориентирано към дейните консуматори и спортисти, които наблюдават своята физическа интензивност и цикли на възобновяване. Устройството работи най-добре, когато е сдвоено със смарт-часовниците на Amazfit. Сега беше оповестено, че новият артикул ще бъде пуснат в продажба на 15 май и ще коства $300 в Съединени американски щати.

Според наличните данни купувачите ще могат да закупят Helio Ring настрана или като част от комплект със смарт-часовник Amazfit Cheetah Pro или Amazfit T-Rex Ultra. Ако бъде закупен дружно с часовник, цената на пръстена ще падне до $150. На този стадий не всички размери пръстени ще бъдат налични, само че по-късно производителят ще разшири гамата. Известно време след началото на продажбите в Съединените щати, Helio Ring ще се появи и на пазарите в други страни.

Имайте поради, че през юли съперник на Helio Ring ще се появи на пазара, който ще носи името Galaxy Ring от Samsung. Вероятно устройството на южнокорейската компания ще господства на пазара, най-малко до момента в който Apple не пусне собствен личен аналог. Малко евентуално е Galaxy Ring да коства повече от $300, а Samsung има ясно преимущество във връзка с известността на марката и размера на маркетинговия бюджет. Amazfit евентуално се пробва да завладее най-малко част от пазара, като стартира да продава своя смарт-пръстен, преди аналогът на Samsung да стане наличен за клиентите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР