Аматьорско видео в социалните мрежи разкрива донякъде какво точно се

...
Аматьорско видео в социалните мрежи разкрива донякъде какво точно се
Коментари Харесай

Таен записа разкрива детайли от скандала с вратаря на Интер

Аматьорско видео в обществените мрежи разкрива ненапълно какво тъкмо се е случило с титулярния вратар на Камерун Андре Онана в навечерието на втория дуел на отбора на Мондиала в Катар. Точно преди началото на срещата против Сърбия на 28 ноември стана ясно, че стражът на Интер е изваден от състава. Скоро по-късно той непосредствено напусна шампионата.

Оправдават се информациите за някакво недоразумение сред Онана и селекционера Ригоберт Сонг по отношение на метода на игра на вратаря с топка. Оказва се, че треньорът е призовал футболиста си да работи на несъмнено при подаванията, а не да рискува, комбинирайки с бранителите наоколо пред себе си.

На въпросното видео се чува по какъв начин Сонг изяснява нещата на различен човек.

“В деня на мача със Сърбия споделих на Онана, че желая да приказвам с него - споделя селекционерът. - Той обаче незабавно стартира да плаче. Викам му: “Нямам време да разисквам това с теб. Вчера ти се обадих, само че ти не искаше да разговаряш с мен. Вече приказвах с Абубакар, Чупо-Мотинг и Ангиса, които са играчите с най-вече мачове за националния отбор сега. Защо тогава да не приказвам и с теб? ” По време на тренировките Андре постоянно прави шоу, само че по време на дуелите подхваща прекалено много опасности. Постоянно му споделях: “Не би трябвало да рискуваш толкоз. Подавай топката към тъча, а не в средата на терена ”. Той обаче ми отговори, че нямал бил време да приказва с мен. Когато беше в хотела, не искаше да се забележим. После пък отпътува при президента на федерацията Самуел Ето’о, който пък го прати някъде. ”

По-късно самият Сонг удостовери достоверността на записа и разкри, че в тази ситуация е разговарял с по-големия си брат. Селекционерът обаче посочи, че в тази ситуация не е знаел, че някой го записва. Той се ядоса и заплаши със съд индивида, направил записа и популяризирал го в обществените мрежи.

Камерун отпадна в групата си, без значение че надделя Бразилия и събра 4 точки.
 Вижте какво прави изгоненият от Мондиала вратар на Интер Вижте какво прави изгоненият от Мондиала вратар на Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР