Аматьорският ЦСКА 1948 загатна какъв ще бъде екипът на отбора

...
Аматьорският ЦСКА 1948 загатна какъв ще бъде екипът на отбора
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" загатна за "юбилеен екип", вдъхновен от първия в историята на ЦСКА

Аматьорският " ЦСКА 1948 " загатна какъв ще бъде екипът на тима за идващия сезон. От клуба показаха, че са изработили " юбилеен екип ", въодушевен от първия в историята на ЦСКА - с изчистени червени фланелки и бели гащета.

" 70 години безкрайна обич! Искрата, която беше запалена във Военния клуб на 5 май 1948 години, е втъкана в юбилейната фланелка на ЦСКА. Екипът е подготвен след шест месеца денонощен труд на български и италиански дизайнери. Да, звучи необикновено, само че искрата от жълтите павета стигна и до Апенините. Защото всичко към тази фланелка е необикновено. Всеки подробност, всеки колорит е изработен от армейци за армейци ", показват от клуба.

Вдъхновение от същия екип почерпи и " ЦСКА-София ". Клубът от " Българска войска " към този момент разгласи, че единствено за мача с " Лудогорец " на 5 май ще се употребява този екип, като му беше определена и емблема.

Тази година от " ЦСКА 1948 " избраха камуфлажни фланелки за аварийния си екип с концепцията да създадат отпратка към историята на ЦСКА.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР