Аматьорските футболни клубове, които БФС изключи от структурите си в

...
Аматьорските футболни клубове, които БФС изключи от структурите си в
Коментари Харесай

Бербатов организира футболен турнир за изключените от БФС клубове

Аматьорските футболни клубове, които БФС изключи от структурите си при започване на годината, като наказване за присъединяване им в конгреса, проведен от Димитър Бербатов, ще продължат да извършват своята активност, с помощта на своя любимец за президент на съюза. Това ще стане със основаването на специфичен шампионат за тях, научихме от „ Тема Спорт “.

„ Една фантазия е към този момент действителност. Едно начало, което ще разреши на всеки тим, прекратил активност поради БФС и техните рестрикции, и финансови тежести, още веднъж да взе участие и практикува обичаната игра. Нещата са повече от впечатляващи! Футболните клубове няма да заплащат нито за съдии, нито за лекар, поемат си единствено защитата на мача “, показа Михаил Александров, като част от екипа на Бербатов.

„ Планира се да се играят мачове в два полусезона – есенен и пролетен. 8 клуба са към този момент от София и Перник. Очаква се да станат 10 “, на собствен ред посочи Мони Младенов от Димитровец Ковачевци.

Очаква се да има и награден фонд, с който да се подкрепи съществуването на въпросните клубове. Парите ще бъдат обезпечени от спонсори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР