Аманда Тиг твърдеше, че е открила сродната си душа в

...
Аманда Тиг твърдеше, че е открила сродната си душа в
Коментари Харесай

Британка се развежда след сватба с духа на 300-годишен пират

Аманда Тиг твърдеше, че е разкрила сродната си душа в лицето на духа на 300-годишния корсар от Хаити - Джак. Припомняме, че булката нае катер, а по-късно отплава в интернационалните води покрай Ирландия, с цел да вдигне там венчавката с пришълеца от ония свят. Петте й деца от предходния й брак я поддържаха в решението й.
Но в този момент Тиг разкрива, че с брака й е свършено.
"Е, усещам, че е време да споделя с всички, че с брака ми е свършено ", споделя Аманда посредством обществените мрежи.
"Ще обясня всички навреме. Засега обаче всичко, което желая да кажа, е да бъдете доста деликатни когато се занимавате с духове. Не би трябвало да се забърквате с такива неща ", написа още Тиг.
Аферата на Аманда и от дълго време умрелия корсар стартира през 2014 година. Тогава тя е усетила силата му в леглото си и поискала да направи контакт с духа. В един миг осъзнала, че може да беседва с него.
Тя твърди, че той е бил неразделно до нея. Гледали телевизия у дома, возил се в колата й и по този начин последователно двамата се опознали. Аманда споделя, че не след дълго почнала да изпитва мощна обич към духа на Джек.
"Колкото повече го опознавах, толкоз повече започвах да го одобрявам. Един ден просто ми сподели, че сме дружно, само че аз в никакъв случай преди този момент не бях имала връзки с нещо друго от човешко създание. Направих изследване и разбрах, че има много хора в "духовни " връзки ", споделя още Аманда.
Аманда има 5 деца от предходния си брак, само че твърди, че в никакъв случай не е изпитвала толкоз мощна връзка, колкото тази с Джак.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР