Аманда Лиър претърпя на сърцето в клиника в Швейцария. След

...
Аманда Лиър претърпя на сърцето в клиника в Швейцария. След
Коментари Харесай

В Швейцария оперираха музата на Салвадор Дали

Аманда Лиър претърпя на сърцето в клиника в Швейцария. След сериозната хирургична намеса 82-годишната певица и актриса разгласява фотография от болничното легло и успокои феновете си, че се усеща добре и всичко е минало по проект.

" Щастлива съм, че го направих. Сърдечна интервенция. Сърцето ми към този момент е възобновено и ще обича още повече моите почитатели ", написа Аманда Лиър.

Легендарната звезда с френски и италиански паспорт повече от 60 години е под светлината на прожекторите в разнообразни изкуства: модел и муза на художника Салвадор Дали, с който е имала и любовна спекулация, певица - с помощта на срещата ѝ с Дейвид Боуи през 70-те години на предишния век, а преди този момент - топмодел.
свързани новини4493на 30.01.2020
Боуи я убеждава да напусне стилния подиум поради музиката и през 80-те Лиър се изкачва на върха на всички европейски ранглисти със характерния си невисок глас.

След като заживява в Италия, тя става и обичан ефирен персонаж от тв екрана като субретка и водеща на разнообразни излъчвания. Снимала се е в игрални и тв продукции, а в анимацията на Pixar " Феноменалните " дублира на италиански една от героините - стилната стилистка Една Мод.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР