Аманда Холдън запали свещ, докато отдава почит на мъртвородения си

...
Аманда Холдън запали свещ, докато отдава почит на мъртвородения си
Коментари Харесай

Аманда Холдън отдава почит на мъртвородения си син на 13-ата годишнина от смъртта му

Аманда Холдън възпламени свещ, до момента в който отдава респект на мъртвородения си наследник Тео на 13-ата годишнина от гибелта му.

52-годишната звезда от Britain's Got Talent има дъщери Лекси, 18, и Холи, 12, със брачна половинка си Крис Хюз. Аманда беше унищожена преди повече от десетилетие, когато дребното й момченце умря в утробата на 28 седмици. Тя беше открита за сърцераздирателното си пътешестване през годините.

На 1 февруари Аманда отиде в своите истории в Instagram, с цел да показа фотография от близко на свещ, която възпламени в чест на сина си Тео. Тя озаглави фотографията: " Днес щеше да си станал младеж #Theo. " През 2011 година Аманда беше бременна в седмия месец, когато скенер сподели, че сърцето на Тео стопира да бие.

Разстроени и неспособни да устоят раждането, тя и брачният партньор й Крис взеха сложното решение да се подложат на цезарово сечение в университета West Middlesex Болница, където Аманда беше минала образование за акушерство за документален филм на ITV, наименуван Out Of My Depth през 2009 година

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР