Аманда Анисимова се представя чудесно на Уимбълдън. Може би не

...
Аманда Анисимова се представя чудесно на Уимбълдън. Може би не
Коментари Харесай

Млада американка щастлива от представянето си на Уимбълдън

Аманда Анисимова се показва отлично на Уимбълдън. Може би не са били доста хората, които са очаквали тъкмо това от тийнейджърката, защото тя демонстрираше съществено своенравие през последните години. На „ свещената трева “ Анисимова демонстрира най-хубавия си тенис. Изобщо не е инцидентно, че тенис специалистите дефинират 20-годишната тенисистка за идната огромна вяра на американския тенис след Коко Гоф.

Само че в третия за годината шампионат от Шлема Аманда демонстрира че има за какво експертите да предвещават блестящо бъдеще пред нея, а някои към този момент побързаха да я дефинират и за по-добра от Гоф, защото Анисимова съумя да победи „ детето знамение “ на международния женски тенис единствено преди броени дни. Сега, тенисистката не скри вълнението си от обстоятелството, че е на четвъртфиналите на Уимбълдън и показа, че е доста щастлива от достиженията си.

„ Прекрасно е да играеш на Уимбълдън и да се наслаждаваш на всичко, което се случва. Истината е, че доста се развличам и правя оценка всяка победа. Преди началото на шампионата не смятах, че мога да доближи чак до четвъртфиналите, само че съумях да го направя с помощта на мощните си изяви. Просто гледах мач за мач и резервирах пределна централизация и в най-трудните моменти. Страхотно е да си на централния корт, даже и на корт номер 1 и да чуваш аплодисментите на публиката. През последните години прекосих през много компликации и в този момент доста повече правя оценка същинските неща. Ценя всичко положително, което ми се случва и единствено от мен зависи да продължа по същия метод “, сподели 1/2финалистката от Ролан Гарос 2019.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР