Аман. Национална компания индустриални зони ЕАД подкрепя разширяването на търговския

...
Аман. Национална компания индустриални зони ЕАД подкрепя разширяването на търговския
Коментари Харесай

НКИЗ подкрепя инвестиционния обмен между България и Йордания

Аман. „ Национална компания индустриални зони ” ЕАД поддържа разширението на комерсиалния и капиталов продан сред България и Йордания. Това оповестиха от пресцентъра на НКИЗ . Държавното сдружение бе показано от изпълнителния шеф Антоанета Барес, която взе участие в бизнес конгрес в Аман. Той беше част от визитата на президента Румен Радев в Йордания. Участие взеха десетки представители на български и йордански компании в областта на отбранителната промишленост, електрониката, хранително-вкусовата индустрия и други.
Изпълнителният шеф на „ Национална компания индустриални зони “ ЕАД Антоанета Барес показа терените на сдружението посредством видеопрезентация. В рамките на форума беше подписан Меморандуми за съдействие от Хасковската търговско-промишлена палата с Аманската комерсиална камара и с Бизнес асоциацията „ Европа-Йордания “. Беше контрактуван и Меморандум за съдействие сред София Тех Парк и научноизследователския център SESAME в Йордания.
Държавният глава Румен Радев акцентира пред участниците във форума, че България може да даде отлична опция за достъп на йордански компании до европейския пазар, а страната ни преглежда Йордания като перспективен сътрудник за разширение на българския експорт към района на Близкия Изток. Като евентуални сфери за поощряване на взаимните вложения и основаването на смесени предприятия президентът открои отбранителната промишленост, енергетиката, осведомителните технологии, електрониката и хранително-вкусовата индустрия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР