Амал Клуни е забранила на мъжа си Джордж Клуни да

...
Амал Клуни е забранила на мъжа си Джордж Клуни да
Коментари Харесай

Джордж Клуни със забрана да чати с Меган

Амал Клуни е забранила на мъжа си Джордж Клуни да поддържа персонален чат с Меган Маркъл. Първо двойките съпрузи трябвало да си пишат дружно, само че херцогинята внезапно атакувала „ уединено “ международния кинаджия под претекст, че му желае професионални препоръки и на останалите, Амал и Хари, щяло да им бъде скучно. „ Не че Амал го ревнува – би било смешно. Но тя се нервира от некоректното отношение на Меган “, пишат из уеб страниците оттатък океана.   

Още една нова драма се задава на хоризонта за Меган – нито една сериозна медия в Щатите към този момент не наддава за изявление с нея, нито една звезда в Холивуд не й обръща внимание. Херцогинята дълго време се надяваше, че продуцентите на най-рейтинговите шоута в огромните малките екрани почтително ще се наредат на опашка пред входа на имението й, с цел да се надцакват с хиляди какъв да е пръв. Но, уви, до тук нищо сходно не се случва. И някогашната актриса, която подлуди Лондон, преди да напусне династията, в този момент се усеща подценена. А нито Опра Уинфри, която работи с Хари в поредност за психологично здраве, нито Елън Дедженерес са се завтекли да разпространяват обичаната му. За малко се смяташе, че двете лъвици на US-каналите са в подготовка за величествен диалог с Меган, в който тя би трябвало да разкрие най-големите и скандални кралски секрети под слънцето.  И още нещо – от Woman’s Day твърдяха, че Опра даже е поискала да помогне на Маркъл да подписа мир с татко си Томас, с който, както се знае, е във война, откакто той зарадва таблоидите със наличието на нейно доста фамилно писмо. Но представител на Уинфри посочи, че тя няма никакво желание да се прави на пратеник.  От Star пък пуснаха текст, съгласно който Хари бил толкоз афектиран на роднините си, че щял добре да ги подреди пред Елън Дедженерес. Но и това не се удостоверява. 

А тъй като коронавирусът в действителност извади от обувките хроникьорите на висшето общество в Ел Ей, в този момент те са извадили друго сензационно съмнение – Меган и Хари ще останат в Града на ангелите, тъй като херцогинята желала да роди второто си дете в Америка. „ Самата тя се е появила на бял свят в Лос Анджелис. Докато беше бременна с Арчи, се усещаше самотна и изолирана в Лондон “, стимулират се те.  Засега Съсексови са дали обещание на 6 май – тогава е рожденият ден на момченцето им – да пуснат нова негова „ невероятна “ фотография в медиите. Невръстният Арчи Маунтбатън-Уиндзор за последно беше щракнат с баща си по Коледа.               

Междувременно някои от кинаджиите в Холивуд подмятат, че Меган и Хари непринудено ще се завърнат в Лондон, откакто цялата инвазия и експанзия на папараците в Ел Ей се отприщят, което сигурно ще се случи, свърши ли пандемията. „ Заради изолацията всичко е несравнимо по-спокойно. Но вдигнат ли карантината,  край с разходките край брега, край с естественото им ежедневие. Ще замръкват и ще осъмват с кореспонденти, накацали по оградите им “, дава обещание Линдзи Лоън.    
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР