АМ Хемус“ и АМ Черно море“ са ключови за развитието

...
АМ Хемус“ и АМ Черно море“ са ключови за развитието
Коментари Харесай

Експерт: Инвестиции в проекти като бул. Левски“, АМ Хемус“ и Черно море“ са ключови за развитието на туризма във Варна

 Автомагистрала " Хемус “ и Автомагистрала " Черно море “ са основни за развиването на туризма във Варна. Това показа за Varna24.bg съпредседателят на Българската ресторантьорска и хотелиерска асоциация Георги Щерев.

" Големите инфраструктурни планове и вложени вложения постоянно влияят върху стопанската система, независимо в коя сфера. Туризмът обаче е доста сензитивен, защото сферата на услугите е постоянно в директно взаимодействия с положителните вложения, каквито са автомагистрала " Хемус " и затварянето на пръстенът с Автомагистрала " Черно море ".

Защото Варна има доста добра основа въз основата на вложенията, които бяха вложени в построяването на бул. " Левски " с отвеждането на потока извън центъра на града, в това време бързо и уютно, към курортите. Останалите осъществени планове, обновяването на градската среда и главните булеварди, също имат извънредно благотворно влияние върху туризма и положителният имидж на града.

Това в общи линии дава още един сериозен мотив да мислим от тук нататък единствено за надграждане и да създадем продължителността на сезона още по-голяма, с цел да запълним със наличие логото на Варна - дестинация на четири сезона, със съществено наличие.

Именно реализирането на автомагистралите " Хемус “ и " Черно море “ допуска това да се вдигнат краткотрайните уикенд почивки и заетостта въз основата да се усили. Да не забравяме, че Варна има извънредно удобен климат и отлични СПА-центрове, където два-три дни умерено може да си прекара почивката всеки, който желае. При добра инфраструктура и улеснен достъп до града с по-съкратен път откъм времетраене, Варна просто е идеалното място за отмора на всеки българин, а и освен.

Сериозните вложения и повдигането на нискотарифните полети демонстрираха, че Варна е на верният път на развиване и това ни кара да сме оптимисти, че ще се вдигне потока от туристи и отвън сезона. 

Има още доста неща, които мог  > Георги Щерев
Освен това следва реализирането на още други редица планове, които ще са в плюс за туризма.  Да вземем идното възобновяване на парка в " Аспарухово “, да вземе културните планове и популяризирането на богатото ни историческо завещание, всичко това ще помогне за развиването на туризма. Който е стигнал до Търговище, с цел да види " Мисионис “ няма да го затрудни още час път до Варна, с цел да види тук забележителностите. Има доста изкушения в тази тенденция за туристите.  

За туризма може да се каже, че апетитът идва с яденето. Именно по тази причина считам, в напълно скоро бъдеще в резултат на положителните автомагистрали, които ще ни свързват с цялата страна, ще се радваме на един извънредно мощен целогодишно туризъм ", разяснява специалиста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР