Алткойн пазарът изигра значителна роля в подкрепа на неотдавнашното покачване

...
Алткойн пазарът изигра значителна роля в подкрепа на неотдавнашното покачване
Коментари Харесай

Меме криптовалутите показват сила – задава ли се рали на хоризонта?

Алткойн пазарът изигра забележителна роля в поддръжка на неотдавнашното повишаване на цените на Биткойн, като водачи като Solana, Етериум и XRP подтикнаха ралито.

Анализаторите предвиждат, че двете водещи меме монети, Dogecoin и Шиба Ину, са подготвени да се причислят към този прогресивен подтик в цените на алткойните.

Известният крипто аналитик Али Мартинес обърна внимание на едно удивително развиване: знакът “ ” неотдавна подаде сигнал за покупка на SHIB на седмичната графика. Изключително значимо е да се означи, че последните два случая на сходни бичи сигнали доведоха до доста повишаване на цените надлежно със 118% и 71%.

Като се има поради рядкостта и надеждността на тези сигнали, това съгласно анализаторът е основен миг да наблюдавате деликатно SHIB.

През миналата седмица цената на SHIB означи нарастване от съвсем 8%, до момента в който други алткойни от топ 20 записаха двуцифрени облаги. Това допуска, че SHIB има опция да навакса изоставането си на пазара.

Според Мартинес дружно с Шиба Ину, Dogecoin също се приготвя за евентуален напредък към $1, наблягайки, че DOGE наподобява е на прага на нов прогресивен тренд!

Анализаторът акцентира, че на седмичната графика за DOGE знакът “ ” е издал сигнал за покупка. Той има вяра , че в случай че цената успее да резервира равнището на затваряне над $0.062, това може да проправи пътя за придвижване нагоре към $0.07.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР