Алтернативното ипотечно кредитиране в условия на висока инфлация ще представи

...
Алтернативното ипотечно кредитиране в условия на висока инфлация ще представи
Коментари Харесай

Лекторите на Шумът на парите 2022: Адв. Николай Поппалов

Алтернативното ипотечно кредитиране в условия на висока инфлация ще показа по време на Шумът на парите 2022 адв. Николай Поппалов, който е ръководител на Съвета на шефовете на Leno. 

Той ще отговори и на въпроса по какъв начин ипотечното кредитиране може да стане налично за всеки в границите на панел Имоти, който е с начален час 16.50.

Адв. Николай Поппалов е ръководител на Съвета на шефовете на Leno – финансова институция с национално покритие, която специализира в различното кредитиране. 

Компанията финансира физически лица и компании против ипотека, като ползва еластичност самостоятелен метод към характерните проблеми на всеки клиент.

Николай е част от екипа на Leno от 2014 година, а от началото на предходната година е ръководител на управителния орган на компанията. 

По специалност е юрист, по предопределение финансист, а свободното си време обича да прекарва със фамилията си, както и играейки баскетбол в едноименния тим Leno, който е част от Националната аматьорска лига.

Шумът на парите 2022 ще се организира присъствено на 7 юни 2022 година в Sofia Event Center. На публиката уредниците от Profit.bg оферират пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете

Билети ще намерите Местата са лимитирани, тъй че побързайте да осигурите наличието си на едно от най-големите стопански събития в страната.

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBuy и УНИКА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР