Алтернативни варианти за провеждането на песенния конкурс Евровизия се разглеждат

...
Алтернативни варианти за провеждането на песенния конкурс Евровизия се разглеждат
Коментари Харесай

Обмислят алтернативи за провеждането на Евровизия - slava.bg

Алтернативни разновидности за провеждането на песенния конкурс Евровизия се преглеждат сега от нидерландските уредници на събитието.

"Коронавирусът е засечен в Нидерландия. Като интернационално събитие, което посреща посетители от целия свят, ние следим деликатно развиването на вируса ", разясняват от зала Ahoy, където все още се планува да се организира Евровизия през месец май.

Обществената телевизия NPO разгласи в края на седмицата, че ще вземе поради препоръките на здравните органи по отношение на това каква форма ще придобие песенния конкурс в Ротердам. Засега успокояват обаче, че е прекомерно рано да се взимат крайни решения по отношение на другите сюжети, при които може да се организира Евровизия. „ Всичко зависи от развиването на вируса в идващия интервал “, разясняват от NPO, които застават отпред на организацията на състезанието дружно с Европейския съюз за радио и телевизия, предава Монитор.

Около 65 хиляди души се чака да посетят Ротердам за Евровизия в границите на трите дни, в които събитието ще се организира. Първият полуфинал ще се състои на 12 май. Два дни по-късно е вторият полуфинал, където своята ария Tears Getting Sober ще показа и българският представител – Виктория Георгиева. На 16 май ще се организира финалът на Евровизия 2020.
Снимка: Brussels Times
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР