Алтернативни методи за лечение ще представят специалисти по време на

...
Алтернативни методи за лечение ще представят специалисти по време на
Коментари Харесай

В Благоевград започва фестивалът Здравей, здраве

Алтернативни способи за лекуване ще показват експерти по време на фестивала „ Здравей, здраве ", който се открива през днешния ден в Благоевград. Той се организира за повторно в регионалния град, като хората ще имат опция да се срещнат с водещи експерти в региона на нетрадиционната медицина.

Благоевград

По време на двудневния конгрес ще бъдат показани разнообразни различни медицински системи и практики, естествени артикули и психотерапевтични техники.
Елена Терзийска - уредник: Основния акцент е изтъкване на най-съвременните холистични способи за деен и здравословен метод на живот. Цялостната грижа за тялото на индивида.Евгения Мраценкова - уредник: Поканили сме лектори от цялата страна, в това число терапевти и лекари, ще предложим на аудиторията и базар със здравословни артикули.
Все още хората в Благоевград не се доверяват на различната и допълваща медицина.
Не, не съм се интересувала, някак си прекомерно доста имам вяра на науката, на същинското... обичайна медицина. Може би в случай че почна да ги употребявам и видя, че работят, може да се доверя, само че на този стадий - не.
Организаторите на фестивала се планували и занимания за деца, арт терапия и лотария с награди.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР