Алтерко Роботикс, водещата българска IoT компания, регистрира рекордни продажби на

...
Алтерко Роботикс, водещата българска IoT компания, регистрира рекордни продажби на
Коментари Харесай

Продуктите за умен дом Shelly на Алтерко Роботикс с рекордни продажби на световните пазари

Алтерко Роботикс, водещата българска IoT компания, записва рекордни продажби на продуктите Shelly – 280 000 продадени бройки единствено за последните 3 месеца на 2018 година Компанията разгласи това по време на присъединяване си в най-голямото ревю за потребителска електроника в света CES 2019. Устройствата за автоматизация на дома Shelly, посредством които на процедура можете да контролирате всичко в жилището си, както и да следите потреблението на ток, към този момент са шлагер на над 90 пазара по целия свят. Водещи пазари за марката са Германия, Италия, а към този момент и Съединени американски щати.

Продуктите от марката Shelly могат да бъде закупени и в Amazon, където сега смарт релетата Shelly 1 и Shelly 2 са измежду най-продаваните артикули за интелигентен дом. Високата потребителска задоволеност от качеството на продукта, от цената и от коректността при доставка също по този начин накара гигантa при онлайн търговията Amazon неотдавна да сложи бадж Amazon’s Choice на Shelly 1.

„ Ние в Алтерко Роботикс създаваме всичките си устройства с грижа за всеки дребен подробност. От концепцията до осъществяването и от проектирането до хардуера, нашите артикули съчетават в себе си деловитост с надеждност, самостоятелност и подвижност сигурно на данните, безжичен и комфортен надзор с съвременен дизайн. През последните няколко години Алтерко Роботикс се трансформира в една от най-бързо разрастващите се IoT компании и през днешния ден нашите артикули могат да бъдат открити на пазарите в целия свят. Дори достигнахме равнище Amazon’s Choice. Това единствено потвърждава, че работим в вярната посока и ни стимулира да продължаваме да вършим нововъведения. Така че, очаквайте още вести от нас напълно скоро ”, разяснява изпълнителният шеф на Алтерко Роботикс Димитър Димитров.

Пред хиляди гости на форума в Лас Вегас компанията показа и трите модела от хитовата серия детски GPS/GSM часовници MyKi, позволяващи на родителите да наблюдават местоположението на децата си: MyKi Watch, MyKi Touch и най-новия артикул от марката MyKi Junior.

MyKi е един от най-успешните марки, основани в България, и продължава да жъне триумфи у нас и по света. Продажбите на трите модела часовници към този момент надвишават 500 000 бройки. Часовниците са налични в мрежата на над 30 мобилни оператора в партньорство с водещи телекоми като Deutsche Telekom, Telenor, A1, Vodafone, Ooredoo Qatar, Telekom Austriа, Go Malta, Elisa Естония и Vodafone Унгария и могат да бъдат открити в комплект с атрактивни абонаментни проекти в комерсиалните им мрежи.

На ревюто Алтерко Роботикс показва още разработките си в региона на опазването на здравето – детският смарт термометър MyKi Care, и тракер устройствата за домашни любимци MyKi Pet и за коли и товари MyKi Auto. Часовниците, тракерът за животни и термометърът сега жънат триумфи по света, а MyKi Auto, като най-нов артикул на компанията, набира все по-голяма известност и напълно скоро се чака да доближи високите равнища на продажби на Shelly и MyKi.

Shelly е продуктова линия за интелигентен дом, която ви разрешава интелигентно да управлявате дома си непосредствено от мобилния си телефон. Всички устройства Shelly са проектирани да оферират оптимален комфорт, сигурност и елементарен монтаж. Единственото належащо за приложимост на продуктите е налична интернет връзка и безплатното мобилно приложение Shelly Cloud.

Продуктите Shelly:

1. Shelly 1 е смарт Wi-Fi реле, което може да автоматизира всеки дом или офис. Минималистичните му размери – 41x36x17 мм – го вършат най-компактното устройство от този вид в света. Shelly 1 също е извънредно практично и може да се инсталира в стената зад всеки контакт или общоприет ключ за осветяване, както и непосредствено в електрическото табло. То е идеалният избор за всеки, търсещ решение, което може да се конфигурира на по-малко от 60 мм дълбочина.

2. Shelly 2 е най-малкото 2-канално Wi-Fi реле, което разрешава премерване на потреблението на сила. То е толкоз малко, че се събира в конзолата зад ключа за осветяване или контакта на стената. Веднага след монтажа то дава опция да се ръководят две вериги по 8 ампера (1.5 kW) всяка. Shelly 2 има и още една неповторима функционалност – то може да ръководи всяка гаражна врата, щора, перде и всевъзможни електрически мотори.

3. Shelly H&T е първият в света Wi-Fi датчик за мокрота и температура с над 1 година живот на батерията. Shelly H&T ви разрешава да следите температурата и влажността във вашия дом, където и да сте, посредством приложението Shelly Cloud.

4. Умната крушка Shelly Bulb употребява единствено 6W, може да свети в 16 милиона цвята по желание на потребителя, а ръководството й става елементарно – през смарт телефон. Умната крушка може да се включва и изключва сама в избрани часове, както и да следва залеза и изгрева на слънцето.

5. Shelly 4Prо e първото Wi-Fi реле в света по своите благоприятни условия, което е пригодено за вграждане непосредствено в електрическото табло. С него може да се ръководят по едно и също време 4 вериги по 10 ампера (2.4 kW). Релето има и екран, на който може да се види потреблението на ток в действително време.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР