„Алтерко“ АД, водещият IT холдинг, разработи иновативна платформа за клиентски

...
„Алтерко“ АД, водещият IT холдинг, разработи иновативна платформа за клиентски
Коментари Харесай

„Алтерко“ разработи нова платформа за клиентски SMS анкети съвместно с А1, Теленор и VIVACOM


„ Алтерко “ АД, водещият IT холдинг, създаде новаторска платформа за потребителски SMS анкети. Услугата е безвъзмезден, бърз и елементарен метод крайните клиенти да изразят своето мнение за избрани артикули и услуги. Номерът, до който потребителите могат да изпращат изцяло безвъзмездни SMS-и като противоположна връзка към компаниите-производители, е 10800. Той е аналог на безплатните номера за позвънявания 0800хххх.

Новата платформата е дело на експертите на Тера Комюникейшънс, дъщерната компания на „ Алтерко “ АД, и е създадена взаимно с трите мобилни оператора у нас А1, Теленор и VIVACOM. Услугата е напълно нова за българския пазар и е изключително скъпо средство за проучване на потребителската задоволеност и приемане на противоположна връзка. SMS анкетите ще оказват помощ на компаниите да управляват качеството на предлаганите от тях услуги и в следствие да подобрят цялостното си обслужване. Платформата също дава опция на фирмите да решат дали и по какъв начин да възнаградят своите клиенти за противоположната връзка.

„ Всяка компания се стреми да усъвършенства обслужването си и да покачва качеството на услугите си. Целта на създадената от нас платформа е да улесни оптимално фирмите, като им обезпечи бърз, елементарен и изцяло безвъзмезден метод за приемане на противоположна връзка от техните клиенти. С новата услуга компаниите ще имат опция да поддържат удовлетвореността и лоялността на клиентите си на високо равнище “, разяснява Александър Балкански, изпълнителен шеф на Тера Комюникейшънс.

Броят на фирмите, които избират да се доверят на новата платформа за потребителски SMS анкети на „ Алтерко “ АД, с цел да получават навременна противоположна връзка от клиентите си, непрестанно пораства. Списъкът към този момент включва банки, търговски вериги, фармацевтични компании, онлайн магазини и куриерски компании.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР