Алпиецът Матьо Февр беше изхвърлен от френския олимпийски отбор и

...
Алпиецът Матьо Февр беше изхвърлен от френския олимпийски отбор и
Коментари Харесай

Изгониха олимпиец от отбора на Франция! Вижте защо!

Алпиецът Матьо Февр беше изхвърлен от френския олимпийски тим и беше пратен у дома, откакто съобщи, че се интересува само от личното си показване и не се вълнува дали неговите сънародници печелят медали на Игрите в Пьонгчанг.

Февр, който е другар на олимпийската шампионка в слалома Микаела Шифрин (САЩ), направи коментара, откакто приключи седми в гигантския слалом през вчерашния ден.

В следствие той се извини са изявлението си, като изясни, че е бил отчаян от карането си и е изпуснал нервите си по време на изявлението след финала.

"Не желаех да звучи неуважително. Винаги с горделивост съм се състезавал за моята страна и съм подкрепял съотборниците си. Просто 10 минути след финала разочарованието от класирането ми беше огромно и мислех главно за това. Аз съм южняк, прочувствен съм и думите изпревариха мисълта ми ", разяснява Фавр.

Той беше част от състава на Франция, който завоюва международната отборна купа през предходната година, само че няма да бъде включен в отбора за смесената олимпийска конкуренцията, която дебютира в програмата на Игрите в Пьонгчанг.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР