Alpha Motors наскоро предложи на света компактен електрически пикап Wolf,

...
Alpha Motors наскоро предложи на света компактен електрически пикап Wolf,
Коментари Харесай

Палатка, превръщаща пикап в кемпер

Alpha Motors неотдавна предложи на света стилен електрически пикап Wolf, който бе последван от неговата удължена версия. Сега производителят ни нервира с туристическа версия, наречена Wolf + Cloudbreak.

По принцип това е елементарна палатка за къмпинг, която се прикрепя към товарната платформа. Тя обаче е извънредно здрава и има надеждна рамка, която защищава от вятър, или по-скоро от доста мощен вятър и дъжд.

За улеснение палатката има два входа, а материалът от който е направена е полиестер с висока здравина, резистентен на скъсване. Немската компания Heimplanet, която е профилирана в създаването на туристическо съоръжение,също взе участие в плана.

 Палатка, превръщаща пикап в кемпер (ВИДЕО)

Размерите на палатката са 4 358 мм дължина, 3 729 мм ширина и 2 321 мм височина. Както бе упоменато нагоре, оборудването е прикрепено към товарната платформа, което превръщта колата и палатката в самобитен разгъваем кемпер.

Интересният пикап Wolf дебютира през март тази година, а удължената му версия излезе през април. Платформата мигрира от купето Alpha. В базовата версия задвижващите колела са предни, само че е планувано и задвижване на всички колела.

Късата база доближава скорост от 100 км/ч за 6.2 секунди, а пробегът с едно зареждане е 400 - 440 километра. Цените стартират от 36 000 щатски $, Още е рано да се приказва за доставки на първите коли, защото към момента няма даже тестови прототипи.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР