Алла Пугачова е забелязана на летище Внуково-3 няколко дни след

...
Алла Пугачова е забелязана на летище Внуково-3 няколко дни след
Коментари Харесай

Алла Пугачова и още популярни руснаци напускат страната си

Алла Пугачова е видяна на летище Внуково-3 няколко дни след началото на спора в Украйна. Къде тъкмо е отишла певицата, не се знае. Както отбелязва телеграмният канал НеМалахов, децата на Алла са били с нея на летището. Няма информация дали Максим Галкин, брачният партньор на Пугачова, е летял с тях. Известно е, че Пугачова се опасява безумно от хвърчене - даже до момента в който е на турне, тя постоянно избира да пътува с трен.
Алла Пугачова не изрази обществено мнението си за съветската "военна спецоперация " на територията на Украйна, само че брачният партньор й Максим Галкин разгласява обява в Instagram против войната. Някои почитатели го осъдиха остро за такава позиция и започнаха да продават билетите си за концертите му - видео за това даже беше показано по малкия екран. Освен това от федералните канали изчезнаха рекламите с присъединяване на Галкин.
Страната, в посока Франция, са напуснали и известната съветска актриса Рената Литвинова и изпълнителката Земфира.
Рената Литвинова и Земфира отпътуваха за Париж. Оказва се, че някой въпреки всичко идва там от Русия. Не желая да пиша "напуснал Русия ". Има вид, че те, сходно на Собчак, са отишли ​​да си починат (в края на краищата Земфира направи толкоз доста тежки концерти в претъпкани зали). Или за Седмицата на модата. Все отново, точно през днешния ден приятелят на Рената Демна Гвасалия показва новата си подмарка на Vetemens - VTMNTS. Може би ще се върнат ", се споделя в известието на различен съветски канал.
Ксения Собчак малко преди този момент е отлетяла за Турция, след което телевизионната водеща бе упрекнат, че напуща Русия заради сложната политическа обстановка. Самата тя съобщи, че е тръгнала на планувана отмора със сина си.
Летенето в чужбина в сегашната обстановка не е елементарно. Въпреки това, макар затвореното въздушно пространство заради наказания и доста анулирани полети, доста руснаци отпътуват за чужбина. Ден преди този момент телевизионната водеща Найла Аскер-заде приказва за това, като сподели, че най-безопасното място за руснаците в този момент е в Русия.
Стартът на "военната спецоперация " в Украйна беше последван от поредност от наказания против Русия от Запада. Чуждестранни компании напуснаха съветския пазар, а присъединяване на руснаци в интернационалните събития беше лимитирано.
Снимка на Ксения Собчак, която чака багажа си на израелското летище Бен Гурион, се популяризира в обществените мрежи. До журналистката на фотографията можете да видите нейния наследник Платон.
Въпреки че Собчак сподели, че полетът й отпреди дни до Истанбул е обвързван с планувана отмора, а не с емиграция, днешният кадър демонстрира, че дамата е решила да приключи почивката си и да замине за Израел. "Следвам личния си съвет да не се паникьосвам. Аз съм рускиня, гражданка съм на Русия, не емигрирам на никое място, нямам други поданства, запорирани парцели или яхти. Съпругът ми (Константин Богомолов - Бел. Ред.) е в Москва - идете на следващия ден да го гледате в "Чичо Лев ", негова режисура е ", написа Ксения Собчак.
Много хора обаче се съмняват, че тя споделя истината. Телеграм каналите разискват опцията за приемане на израелско поданство от Ксения. Вътрешни източници удостоверяват: Собчак и синът й в действителност отлетели за Тел Авив. Има и добра версия за какво е там. Факт е, че 5-годишният Платон има право да получи израелско поданство, защото дядо му Емануел Гедеонович Виторган е евреин, написа в телеграм канала "Толька никому ".
Самата Собчак също има еврейски корени - дядо й по майчина линия носи семейството Нарусович и е евреин. Може би известният сценичен режисьор Константин Богомолов, който, съгласно слуховете, към този момент се е включил към брачната половинка си в Израел, също желае да получи втори паспорт, незабавно спомняйки си за далечни родственици в Тел Авив?
Авторите на канала означават, че Собчак загатва за проектите си за приемане на израелско поданство при положение на рецесия в Русия, по време на изявление през 2018 година Тогава тя разчита на някогашния си брачен партньор и татко на Платон, Максим Виторган, евреин по народност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР