All I Want For Christmas е може би най-популярната коледна

...
All I Want For Christmas е може би най-популярната коледна
Коментари Харесай

Мерилин Менсън и Марая Кери в нов вариант на All I Want For Christmas - slava.bg

All I Want For Christmas е може би най-популярната коледна ария, която попада по едно и също време на върха на всяка ранглиста и антикласация. Когато обаче към коледния дух на Марая Кери се причисли и потрес рокерът Мерилин Менсън нещата стават изключително необясними.

Идеята да смеси двете икони в едно общо парче е на ютюбъра Бил МакКлинток, който несъмнено и в най-смелите си фантазии не е вярвал, че ще го застигне такава нервност.

Той пусна „ творбата “ си, което носи името „ All I Want For Christmas is the Beautiful People “ на 8 декември и за 4 дни навъртя над 1,2 милиона гледания. Във видеото, което е направил е смесил освен музиката, само че и визията на две емблематични песни за двамата реализатори – коледната All I Want For Christmas на Марая Кери от 1994 година и The Beautiful People на Мерилин Менсън от 1996 година МакКлинток се е постарал съществено с миксирането на двете части, които изумително добре се смесват музикално.

Макар и двете песни да са безспорни крайъгълни камъни в кариерите на Кери и Менсън, коледния джингъл, които още веднъж се лее по всички радиостанции в целия свят несъмнено е отличник по облаги, като съгласно The Economist песента е спечелила 60 милиона $ на Марая от издаването си преди 25 години, а певицата към момента получава всяка година по 500 000 $ от авторски права.

Само преди ден създателят на невероятната комбинация написа под поста си в YouTube: “Вижте какво коледно знамение се случи. Благодаря за всичките гледания, хора! “
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР