All Channels Communications Group, най-голямата независима българска комуникационна група, обяви

...
All Channels Communications Group, най-голямата независима българска комуникационна група, обяви
Коментари Харесай

All Channels стартира нова независима медийна агенция

All Channels Communications Group, най-голямата самостоятелна българска информационна група, разгласи старта на новата медийна организация - Connected. Тя ще бъде петата независима организация в границите на компанията. Управляващ шеф на новооснованата организация ще бъде Александър Гагов, който се причислява към екипа с над 20 години опит в региона на медиите и стратегическото позициониране на водещи интернационалните и местни компании и марки.
" Медийният бизнес съществува в групата ни от близо 10 години като звено в границите на All Channels|Advertising. Прецизното медийно таргетиране постоянно е било част от интегрираните информационни решения, които сме предоставяли на нашите местни и интернационалните сътрудници. Connected е разумна стъпка в нашето стратегическо развиване. Вярвам, че с Александър Гагов и дългогодишния ни медиен шеф Гергана Петрова, ще можем да предоставим на клиентите си още повече освен във връзка с обслужване, само че и като качество и резултати ", показа Александър Дурчев, създател и основен ръководещ шеф на All Channels Communication Group.
„ С All Channels се познаваме от дълго време, около взаимната ни работа по клиенти през годините. Радвам се, че се причислявам към екипа в подобен упорит миг - развиването на самостоятелен медиен бизнес. Вярвам, че мотивацията на екипа е доста висока, в организацията има чудесни експерти и хора. Освен това, измежду партньoрите на групата са едни от най-големите и дейни марки на пазара, а дълготрайните взаимоотношения с тях са отлична основа за сполучлив взаимен бизнес. ", показа Александър Гагов, ръководещ шеф в Connected.
Клиентите, за които новата организация към този момент предлага цялостно медийно обслужване, са микс от интернационалните и местни компании в разнообразни браншове на бизнеса - бързооборотни артикули, питиета, услуги, ритейл и козметика.
„ През последните години медийният екип натрупа забележителен опит и експертиза, като осъществя планове в необятно портфолио от клиенти, което ни дава основа да продължим развиването си като независима медийна организация ", разяснява Гергана Петрова, медиа шеф в Connected.
" Като част от една сполучлива група от мощни организации, като All Channels, в ДНК-то на Connected е заложено намирането на решения, учредени на синергията сред креативен, медиа, PR, диджитъл, BTL хрумвания и тактики ", добави Александър Гагов. " В същото време медиа организацията ще заложи на високи стандарти и практики, с цел да предложи оптимално дейно медийно обмисляне и пазаруване за своите сегашни и бъдещи сътрудници. "
Александър Гагов
Опитът му включва над 7 години на позицията заместител шеф на една от най-големите медиа организации у нас - MediaS Com, където е бил виновен за медийните връзки на водещи международни рекламодатели като Procter & Gamble, Загорка, Novartis и ОББ. Преди това, в продължение на 7 години, той заема разнообразни мениджърски позиции в Мтел/А1, където дава отговор за основаването и развиването на отделите за Медиа обмисляне и Управление на рекламни акции в интервала на бърз напредък на телеком бизнеса в България. Опитът му включва и позицията Медиа Директор в MPG и Universal McCann, където стартира кариерата си в рекламата. Александър е зает в развиването на рекламната промишленост у нас като член на Медийната комисия на БАКА и Етичната комисия към НСС, както и на журитата на EFFIE България, Euro EFFIE, Dubai Lynx и ФАРА.
Гергана Петрова
20 годишен опит в областта на медиите, рекламата и медиа планирането. От 7 години е част от екипa на All Channels като медиа шеф. Работи за развиването и позиционирането на редица клиенти като Philips, AVON, Discovery, KEN, Meggle, dm, Florina, Froneri, EKO, Zaharni Zavodi, Ficosota, UNICEF и други. Преди това Гергана 12 години е част от екипа на Икономедиа като рекламен управител на в. Капитал и заместител шеф „ Реклама " на Икономедиа. Сред главните й клиенти са компании като Ford, Volvo, Hyundai, BMW, VW, Postbank, Unicredit Bulbank, Mtel, Technopolis.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР