All Channels Communication Group си тръгна с общо 9 награди,

...
All Channels Communication Group си тръгна с общо 9 награди,
Коментари Харесай

All Channels взе всички награди за продуктов PR на PR Приз 2018

All Channels Communication Group си потегли с общо 9 награди, 4 от които първи места, от състезанието на Българското сдружение за връзки с обществеността " PR Приз ” 2018.

За първи път организацията завоюва първите три места в една категория на състезанието „ Комуникационен план за артикул или услуга “, като подреждането на плановете беше в следния ред – трето място акцията на AVON за новата продуктова линия Avon Mark, второ място за “Безстрашните пичове ” на Jameson и спечелилият – „ Крадецът на ябълки, към този момент краде и вишни “, осъществен за Загорка АД.

All Channels господства и в категорията особено събитие, където завоюва първо и второ място. „ Малкото барче “ на Старобърно събра вота за второто място, а футуристичният план на LG – „ Арт стена, която се оказа тв приемник – показване на новите модели “ обра всички аплодисменти за първото място. 

В категорията „ Дигитална акция “ All Channels си потегли с първа премия за новаторския план „ Decatlon Box Office “ - акция, която провокира повече от 380 офиса да да се съревновават между тях, с цел да потвърдят, че заслужават да имат боксова круша от Декатлон.

Благотворителната акция на AVON „ От обич към живота “ за 16-та поредна година завоюва хиляди съидейници и журито присъди първата премия в категорията „ Кампания за стабилно развиване “.

Aгенцията взе второто място в категория „ PR план, осъществен от медия “ за взаимната работа с Discovery Networks по плана „ Ролан Гарос – живот на алената планета “, който направи паралел сред повърхността на Марс и настилката на кортовете в Париж.

В категорията „ Комуникационна организация на годината “ All Channels зае второто място.

В рамките на състезанието се състезаваха рекордните 83 плана в 16 категории, оценени на два стадия - първият стадий с самостоятелна оценка на база документално изложение на проекта, а вторият – посредством оценка на реализацията на плана, която се прави след общественото показване. За първи път в историята на състезанието в журито се включиха 7 реномирани задгранични информационни експерти, а всяка категория беше оценена от друго жури, формирано от петима българи и двама чужденци.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР