Алкохолни напитки с неясен произход, от които напоследък често се

...
Алкохолни напитки с неясен произход, от които напоследък често се
Коментари Харесай

Униформените претърсват заведения за алкохола менте от България

Алкохолни питиета с неразбираем генезис, от които в последно време постоянно се оплакват туристите в Гърция, влизат с тонове от България. Това гласи публично известие на гръцката полиция, представено от inew.bg.

След зачестили сигнали за алкохол с неразбираем генезис, поради който хазната на Гърция губи годишно към 300 млн. евро, полицията в южната ни съседка подхвана ударна акция за търсене на източника на контрабандния импорт.

Униформените претърсват заведения, ревизират всеобщо колите, влизащи през всички гранични пунктове с България. 

Въпреки усърдното си следствие, полицията към момента не е стигнала до източника на незаконния импорт.

В един от складовете са открити 12 тона нелегално импортиран алкохол от България, само че измежду задържаните участници в незаконния канал нямало българи. Контрабандата е дело на две незаконни групи, които са работили независимо, само че са имали общ снабдител от България. 

Гръцката полиция към този момент е разкрила мястото, където е бутилиран идващият в бидони алкохол, а също и близкото до летището складово помещение, в което са етикирани бутилките с високоградусови питиета преди да бъдат разпределени сред притежателите на заведения на туристическите острови Закинтос и Крит.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР