Алкохолът убива коронавируса. С това заключение излезе руската православна църква.

...
Алкохолът убива коронавируса. С това заключение излезе руската православна църква.
Коментари Харесай

Руската православна църква съветва: Алкохолът убива коронавируса

Алкохолът убива ковид. С това умозаключение излезе съветската православна черква. За да уморят COVID-19, в Русия усилват двойно количеството вино, което се поставя в обичайното причестяване за Великден.

Специалистите споделят, че наличието на алкохол в причастието може да убие вирусите и ние им имаме вяра, съобщи представителят на съветската патриаршия и член на съвета по просвета Леонид Калинин в изявление за радиостанция „ Говори Москва “.

Зевзеци се майтапят, че това може да направи и българската православна черква, която към момента не е взела решение да затвори храмовете за Великден.

В братската страна от дълго време битува мнението, че алкохолът е най-хубавият врач на всички заболявания, като по традиция там лекуването е с водка.
Все отново съветският епидемиолог № 1 Виктор Ляшко предизвести, че дозата не би трябвало да надминава 20-30 грама на ден, което се смята за безвредно за организма.

Според съветски психолози пък малко количество алкохол вечер – по опция уиски, водка или ракия, може да повлие добре върху логиката на психиката на хората, които са затворени у дома.

С алкохола би трябвало да внимават само болните от Коронавирус 19, защото той може да забави възобновяване им. Ако количеството е в естествени граници, здравите не би трябвало да се притесняват, защото няма връзка с директното заразяване и имунитета.

Това проличава и от продажбите, които регистрират българските търговци, където е се следи засилен интерес към високоалкохолните питиета от началото на изключителното състояние. Някои от тях регистрират, че даже онлайн търговията към този момент стартира да нараства и даже да изпреварва продажбите в магазините.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР