Алкохолът има чудодейната способност да превръща обикновената на външен вид

...
Алкохолът има чудодейната способност да превръща обикновената на външен вид
Коментари Харесай

Какво изпитваме по време на секс, когато сме пияни?

Алкохолът има чудодейната дарба да трансформира елементарната на външен тип жена в привлекателна и сексапилна кокона... най-малко в очите на неговия потребител. С мисълта, че алкохолът отстранява задръжките, освобождава нравите и разсънва сетивата, доста хора обичат да пийнат по чашка преди секс. Оказва се обаче, че това е неточност.

Объркването идва от обстоятелството, че алкохолът успокоява нервите и понижава безпокойството, което предхожда идният секс, по тази причина си мислим, че след няколко чашки всичко ще премине и ще приключи по-добре.

Трябва да знаете, че алкохолът няма да ви подтиква да откликнете по-чувствено на половите си пориви, а в противен случай – ще ви затрудни. И естествено – въпросното усложнение се усилва правопропорционално на количеството и качеството на спиртната напитка, което сме изконсумирали. Т.е. има значение дали сте изпили единствено една чаша водка или към този момент не помните коя по ред е тази с уискито, която едвам държите в ръка.

Влиянието на алкохола при мъжете и дамите е друго. Под въздействието му, представителките на нежния пол губят огромна част от чувствителността на тялото си. Нещо повече – интимната зона не реагира по същия метод, както когато сме трезвени, и възможностите за оргазъм понижават фрапантно, а от време на време изчезват изцяло. Заради упованието на момента, либидото ни се усилва, само че ответната реакция на организма се бори за изява безрезултатно.

Съществува и заплаха от използването на огромни количества алкохол. Води до загуба на самочувствие, което съчетано с съществуването на равнодушие и апатичност може да докара и до нежелани полови прекарвания, някои от които и свързани с принуждение.

Взаимоотношенията сред двама сътрудници също могат да бъдат влошени при честата приложимост на алкохол, тъй като се стига до липса на връзка, на внимание, на вземане предвид с възприятията и желанията на другия, води до своите разумни последици.
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР