Алжирският футболист Уалид Арджи заяви, че е отхвърлил предложение да

...
Алжирският футболист Уалид Арджи заяви, че е отхвърлил предложение да
Коментари Харесай

Алжирец отрязал Локо - не получил интересно предложение

Алжирският футболист Уалид Арджи съобщи, че е отхвърлил предложение да премине в Локомотив Пловдив през зимния трансферен прозорец. Носителят на Купата на България е направил оферта на 24-годишното ляво крило на УСМ Алжер, само че тя не е била задоволително атрактивна за него.

" Наистина имах контакт с клуба, само че предлагането не беше забавно. Освен това, не почувствах никаква тръпка да опитам ново предизвикателство тъкмо в България. Нито финансовата страна, нито спортната страна бяха отрактивни. Затова взех решение да остана в УСМА и считам, че взех вярното решение ", разяснява Арджи.

Атакуващият халф загуби мястото си в състава през октомври поради здравословни проблеми, последвани от интервенция на апендисит, кагато е пристигнал и интереса от страна на Локомотив Пловдив. Той стартира да играе постоянно още веднъж, откакто се възвърне в средата на декември, само че футболният сезон в Алжир сега е спрян поради пандемията от ковид.

" Получихме самостоятелни стратегии от клуба и упражняваме независимо. Мисля, че всички работим крепко, с цел да бъдем в добра физическа форма, когато получим позволение да играем още веднъж. Очакваме и се надяваме скоро да подновим естествени взаимни тренировки ", разяснява Арджи. " Честно казано не е елементарно да се оправяме с този отегчителен метод на живот. Липсват ни груповите занимания, формалните мачове, ентусиазма на почитателите на трибуните. Но какво можем да създадем? Все отново би трябвало да се опитаме да избегнем риска от по-голяма уголемение на тази пандемия. Животът и здравето на хората са най-важни. Всички се надяваме, че обстановката в нашата страна ще се усъвършенства в идващите седмици ", сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР