Алжирската футболна федерация е поканила Зинедин Зидан за селекционер на

...
Алжирската футболна федерация е поканила Зинедин Зидан за селекционер на
Коментари Харесай

Зидан е отказал да поеме национален отбор от Африка

Алжирската футболна федерация е поканила Зинедин Зидан за селекционер на националния отбор, само че той е отказал на този стадий, написа вестник " Екип ".

Тимът на Алжир отпадна още в групите на шампионата за Купата на африканските народи и се раздели с треньора Джамел Белмади. Силният човек във федерацията Валид Сади незабавно се е сетил и поканил 51-годишния Зидан, чийто тесни родствени връзки с африканската страна са познати.
 Зидан описа за своя кумир измежду футболистите като дете
Зидан описа за своя кумир измежду футболистите като дете

Ето детайлности

Бившият треньор на Реал Мадрид е бил запитан дали би заел поста. Свободният сега Зидан е бил поласкан от поканата на страната, откъдето са родителите му, само че е отказал, както направи неотдавна и с поканите да поеме националните тимове на Бразилия и Съединени американски щати. Световният първенец от 1998 в никакъв случай не е крил, че в случай че би трябвало да поеме народен тим, то най-вероятно това ще бъде Франция.

За нов селекционер на Алжир се загатват още имената на французина Ерве Ренар, босненците Вахид Халилходжич и Владимир Петкович, както и аржентинеца Хорхе Сампаоли.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР