Алжир започва защитата на титлата си от с двубой срещу

...
Алжир започва защитата на титлата си от с двубой срещу
Коментари Харесай

Програмата на Купата на Африка за 11 януари

Алжир стартира отбраната на купата си от с дуел против Сиера Леоне. Откриващият мач за настоящите първенци в шампионата, който тази година се организира в Камерун, е през днешния ден от 15:00 часа българско време. Той ще бъде излъчен директно по Ринг.
Алжир, воден от звездата на Манчестър Сити Рияд Марез, завоюва последното издание на съревнованието след триумф над Сенегал с минималното 1:0. Тимът е апетитен като любимец и тази година, като с изключение на Сиера Леоне, в група В ще се изправи още против тимовете на Екваториална Гвинея и Кот д‘Ивоар.
Безспорно дербито от програмата на шампионата във вторник опълчва Египет и Нигерия. Рекордьорът по оценки Египет, воден от нападателя на Ливърпул Мохамед Салах, стартира акцията си за осма купа на Африка с мач против „ суперлите “, които също имат обичаи и аспирации за успех. Двубоят от група D започва в 18:00 часа българско време и също ще бъде излъчен по Ринг.
В другия мач от групата един против различен се изправят Судан и Гвинея-Бисау. Двубоят е от 21,00 часа и ще можем да го гледаме също по Ринг.


Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР