Алжир е новият носител на Купата на Африка! Пустинните лисици

...
Алжир е новият носител на Купата на Африка! Пустинните лисици
Коментари Харесай

Бивш футболист на ЦСКА триумфира с Купата на Африка

Алжир е новият притежател на Купата на Африка! " Пустинните лисици " подвигнаха за повторно в историята си трофея от конкуренцията (първата купа е през 1990), като на финала завоюваха минимално 1:0 против Сенегал, написа Блиц.

Единственият гол бе дело на Багдад Бунеджа във втората минута на дуела. Попадението бе много комично, защото падна след удар от отдалеченост и рикошет, след който вратарят на символичните домакини не съумя да реагира.

Резултатът като цяло е доста абсурден, защото по-добрият тим на терена несъмнено бе този на Сенегал, само че " лъвовете от Теранга " се регистрираха с редица пропуски, а това докара до съдбовния за тях край. В 60-ата минута те даже получиха дузпа, само че тя бе анулирана след обзор на ВАР.

Това бе и втори край в историята на Сенегал, който те доближават, и губят.

Иначе в състава на спечелилите проличава името на някогашния състезател на ЦСКА и Славия Райс Мболи, който пази във всички срещи в шампионата, показвайки доста мощни игри.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР